Én vagyok a környék legrosszabb anyja? Vagy a gyerek ilyen és kész?
Délutánonként a játszón össze szoktunk jönni egy páran. Mindenkinek másfél év körüli a babája +,- 1-2 hónap. Minden gyerek játszik szépen a homokban vagy hintázik, az én lányom meg vagy elszökik, vagy elveszi a többi gyerektől a játékokat. Kiszoktam vinni egy csomó játékot, hogy azzal játszanak a többiek, mert legalább azt nem veszi el tőlük a lányom.tegnap egy kisfiú motorját szedte el az én ördögfiókám, és amikor elvettem tőle, csúnyán hisztizni kezdett. Minden anyuka sajnálkozva nézett rám és megpróbálták a gyerekem figyelmét elterelni, mutatva ezzel nekem, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Mivel én vagyok köztük a legfiatalabb/ 24 /, mindegyikük kioktat, nem rosszindulatból csak szánakozva. Na mind 1. Itthon a kislányom egy tünemény semmi rosszat nem csinál, végigalussza az éjszakát stb... De a játszón mint akit kicseréltek. A férjem is alig hiszi el amiket mesélek.
Mindenki azt mondja, hogy biztos nem magyarázom el neki a dolgokat, pedig igen, csak amit nem akar azt úgy csinál mint aki nem érti meg.
Nekem ilyen volt fiam, és ilyen lányom is:-)))))
(Fiam már negyedikes, de nem ejtették a fejére)
Amúgy gyereknek elvből minidg a másé kell, másrész örülj, hogy életrevaló gyereked van.
Amúgy nálunk kerületben ahány játszótérre járunk (3-4), ott minden mindenkié.
Ebből senki nem csinál problámát.
Műltkor a játszótér másik végéből szedtem össze a lányom törpmotorját, na és.
Egy másik gyerek elvitte, úgy látszik jobban tetszett neki.
utolsó vagyok. az nem baj, ha ygereked felfedező típus. a mi játszónk mellet tvan egy tó, kacsákkal. minden anya tiltja a gyerekénbek, hogy oda menjen, én őszintén, nem értem, miért, talán mert akkor nekik is oda kéne menniük, és nem pletyózhatnának. :)
én odamenygek a kicsimmel, dobálunk kavicsot, etetjük a kacsákat, és nincs belőle konfliktus. sztem ne törődj vele mi a több igyerek mit csinl, mit nem, a többi gyerek nem a te gyereked, amíg nem csinál ön- és közveszélyes dolgot, hadd csinálja, csak hasznára válik.
23 hós örökmozgó kislány anyukája
12.55-ös
És miért baj, ha bemászik az árokba.
Egyszerűen érdekli a világ.
Az baj, hogy manapság már semmit se engednek meg a gyerekeknek, állandóan megy az ezt-azt ne csináld, ne legyél koszos, hogy nézel ki.....
Pesze mert kéynelmesebb a játszótér közepén pofázni a többi anyukával, ha a gyerek csak ül egy helyben, így nem kell rá figyelni:-((((
Az én lányom egész nyáron, bármelyik játszótérre mentünk, minig csak sarazott a csapnál, ő volt legkoszosabb baba.
utolsónak:
Ekkora gyerekek, még nem játszanak egymással
Gondolom neked vagy nincs gyereked, vagy mintagyereked van.
13:24-es nem foglak lepontozni, hiszen a tényeket írtad le.Hisztis nem tud közösségben játszani és szófogadatlan.
A nagyobb gyerekekkel, teljesen jól elvan. az öcsémmel és az unokaöcsémmel órákig lejátszik.
Azt még elfelejtettem, hogy mostanában nagyon szégyenlős is. ez összefüggésben lehet a hisztivel? Ez egy korszak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!