Én vagyok a környék legrosszabb anyja? Vagy a gyerek ilyen és kész?
Délutánonként a játszón össze szoktunk jönni egy páran. Mindenkinek másfél év körüli a babája +,- 1-2 hónap. Minden gyerek játszik szépen a homokban vagy hintázik, az én lányom meg vagy elszökik, vagy elveszi a többi gyerektől a játékokat. Kiszoktam vinni egy csomó játékot, hogy azzal játszanak a többiek, mert legalább azt nem veszi el tőlük a lányom.tegnap egy kisfiú motorját szedte el az én ördögfiókám, és amikor elvettem tőle, csúnyán hisztizni kezdett. Minden anyuka sajnálkozva nézett rám és megpróbálták a gyerekem figyelmét elterelni, mutatva ezzel nekem, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Mivel én vagyok köztük a legfiatalabb/ 24 /, mindegyikük kioktat, nem rosszindulatból csak szánakozva. Na mind 1. Itthon a kislányom egy tünemény semmi rosszat nem csinál, végigalussza az éjszakát stb... De a játszón mint akit kicseréltek. A férjem is alig hiszi el amiket mesélek.
Mindenki azt mondja, hogy biztos nem magyarázom el neki a dolgokat, pedig igen, csak amit nem akar azt úgy csinál mint aki nem érti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!