Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én vagyok a környék legrosszab...

Én vagyok a környék legrosszabb anyja? Vagy a gyerek ilyen és kész?

Figyelt kérdés

Délutánonként a játszón össze szoktunk jönni egy páran. Mindenkinek másfél év körüli a babája +,- 1-2 hónap. Minden gyerek játszik szépen a homokban vagy hintázik, az én lányom meg vagy elszökik, vagy elveszi a többi gyerektől a játékokat. Kiszoktam vinni egy csomó játékot, hogy azzal játszanak a többiek, mert legalább azt nem veszi el tőlük a lányom.tegnap egy kisfiú motorját szedte el az én ördögfiókám, és amikor elvettem tőle, csúnyán hisztizni kezdett. Minden anyuka sajnálkozva nézett rám és megpróbálták a gyerekem figyelmét elterelni, mutatva ezzel nekem, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Mivel én vagyok köztük a legfiatalabb/ 24 /, mindegyikük kioktat, nem rosszindulatból csak szánakozva. Na mind 1. Itthon a kislányom egy tünemény semmi rosszat nem csinál, végigalussza az éjszakát stb... De a játszón mint akit kicseréltek. A férjem is alig hiszi el amiket mesélek.

Mindenki azt mondja, hogy biztos nem magyarázom el neki a dolgokat, pedig igen, csak amit nem akar azt úgy csinál mint aki nem érti meg.

2010. okt. 14. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kislányom dettó. Én azzal vigasztalom magam, hogy nem is lesz olyan muja, bamba felnőtt, mint a többiek gyereke, aki hallgat anyucira, és azt csinálja, amit mondanak neki mindig, minden esetben. :-)) Szóval nyugi, a Te lányod is egy öntörvényű, erős akaratú kisember. Sosem lesz könnyű vele, mindig is nehéz lesz kordában tartani, de ezért mindig meg is kell próbálni bizonyos korlátok között tartani, mert jó, hogy ilyen erős akaratú, de azért maradj Te a főnök. Pl., amit az egyik anyuka írt, hogy kapd fel, és vidd haza, ha rosszalkodik, akár segíthet is. Éreztesd vele, hogy komolyan gondolod, amit mondasz, és következménye van, ha nem hallgat rád. Nálunk ez az esetek 80%-ában működik. Az már egész jó, nem?
2010. okt. 14. 14:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Én tényleg csak azt írtam le,ami szerintem van,de nem mondtam,hogy ez rossz!Minden 1,5 éves ilyen...nem értem a lepontozást!Azzal,hogy árokba mászkál nincs gond,a hisztit meg vagy kinevelik belőle vagy így nő fel,gondolom az első!A közösséget meg majd megszokja!Persze,ha a szülő erre sarkalja és rászól,hogy nem szabad!Ha nem szól rá,akkor lesz probléma!
2010. okt. 14. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!