Mikortól adtál tésztafélét, pl. paradicsomszósszal a babádnak?
Majdnem 8 hósnak lehet már? 2 foga van, így gondolom -ha kaphat- turmixolva azt is!?
Kiflicsücsköt, babakekszet, bulátát már kapott.
A teljes kiörlésű tészta jó neki?
Köszönöm!
Köszi!
Amit vettem Alnatura teljes kiőrlésű tészta, nincs ráírva, hogy durum, de az összetevőkben nincs tojás, így gondolom hogy tojásmentes...
Ha nincs az összetevőkben tojás, akkor add neki nyugodtan.
Én az ilyesmi tésztákat mindig házilag eltett paradicsomlével, és egy kiskanálnyi aranyfácán paradicsompürével csinálom (ebben nincs tartósítószer).
A paradicsomszósz is Alnatura üveges, bio, tartósítószer nélküli, megnéztem az összetevőket mielőtt megvettem!
De a házi készítésű biztos még jobb! :)
Köszi!
Akkor sima ügy, nyugodtan adhatod!
Egy recept hozzá, ha esetleg elfogadsz egy ötletet: pici olajon csirkemell kockákat megpirítok, hozzáadok pár karika cukkinit, és felkockázott sárgarépát. Felöntöm egy kevés paradicsomlével, beleteszem a kiskanálnyi pürét, pici bazsalikom, oregánó, csipet só, és összefőzöm. A kifőtt tésztával turmixolom. Ez isteni olaszos tészta!
Uhhh köszi, ezt kipróbálom, ezeket már eheti mindet? A fűszereket is?
A csirkehúsra én is gondoltam, hogy rakok hozzá, de amit te írtál az nagyon jó! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!