Volt, hogy hajat mostál és közben ébredt fel a babád és sírt? Mit tettél? Azonnal rohantál visszaaltatni, vagy azért befejezted a hajmosást?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 20:41
11/15 anonim válasza:
leöblítem a sampont, és megyek be hozzá, ha a kiságyban van, ha nem akkor azonnal rohanok, mert az én ágyamról leeshet
12/15 A kérdező kommentje:
Azért sem egyszerű nálunk, mert ha minél tovább sír, akkor nehezebb visszaaltatni. Az első nyikkanásra én sem ugrok, de ha felsír akkor megyek, akkor a cumit visszaadom és már jövök is ki. De már meg is mostam a hajam, túl vagyok rajta.
Köszi a válaszokat!!!
2010. dec. 11. 22:25
13/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy beviszem magammal a kisfiamat a fürdőbe, viszek egy csomó játékot, szőnyeget stb., és becsukom magunkra az ajtót. Így eljátszik szépen a lábamnál, amíg hajat mosok, jókat nevet rajtam, hogy hogy nézek ki.:) Aztán, mikor szárítok, akkor is nagyon jól érzi magát, mert akkor már jobban tudok vele kommunikálni, néha megengedem neki, hogy megfogja a vizes hajam stb. Szóval én már nem akkor mosok hajat, mikor alszik, mert ő is nehezen alszik vissza, ha nem rohanok rögtön, akkor sehogy. Így maradt az, hogy ezt is együtt csináljuk.:)
14/15 anonim válasza:
Bocsi, most tűnt fel, hogy offoltam... Nem volt szándékos. De anno jártam így, és én is lemostam előbb a habot, csak abból utána nem lett alvás. Utolsó voltam.
15/15 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha ébren van, nem lenne türelme kivárni. Tusolni szoktam néha, ha ketten vagyunk és nem alszik, de hiába pakoltam már ki a játékokat a fürdőbe neki, nem érdekelte, imádja a tust, inkább az kellett volna neki. Így nem borzolom az idegeit és az enyémet sem, majd csak lakulnak idővel ezek a dolgok is.
2010. dec. 12. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!