Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt, hogy hajat mostál és...

Volt, hogy hajat mostál és közben ébredt fel a babád és sírt? Mit tettél? Azonnal rohantál visszaaltatni, vagy azért befejezted a hajmosást?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan ez a szitu még nem volt, de ha lenne, én befejezném a hajmosást, ha tudom hogy a gyerek biztonságban van (pl kiságy). Pár perc sírástól nem lesz baja.
2010. dec. 11. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rossz alvó ezért nem megyek hajat mosni mikor alszik, söt még a mosást sem tudom levinni.

nem hagyom sírni csak akkor ha csak nyüszög akkor hagyom de soha nem lehet nála tudni. napközben ritkán alszik hosszabban.

2010. dec. 11. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt,nem is olyan régen,tiszta hab volt a fejem,én befejeztem és utána mentem be hozzá.Mondjuk 2-3 perc volt az egész,tehát nem sok idő.
2010. dec. 11. 20:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ez a libero honlapján is van kérdésbe a tesztnél,hogy milyen anyuka vagy, jót röhögtem az egyik válaszon. :-)

Hát én lemosnám a sampont és mennék a babához.

2010. dec. 11. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:

Nálunk volt (gondolom még nagyon pici a babád).

Az enyém olyan 4-5 hetes lehetett, és hajat szárítottam, amikor sírni kezdett. Bementem hozzá, elmondtam hogy anya nagyon megfázik, ha nem szárít hajat (tavaly télen volt), és igyekeztem 2-3 perc alatt végezni.

Előfordulhat, hogy az ember lánya épp trónol, ha a baba biztonságos helyen van, semmi nem történik, ha pár perc múlva tudsz csak menni.

2010. dec. 11. 21:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Már 10 hós a babám, egyébként én is olvatam a tesztet is. Késő éjjel szokott a párom hazaérni, akkor már nem szeretek hajamosni, reggel meg úgy eltelik az idő, amíg itthon van. Most gondolkodom, hogy kimenjek-e, vagy majd reggel.
2010. dec. 11. 21:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, 10 hósnak a világon semmi baja nem lesz 5 perctől. Az enyém már nagyon rég nem ébred sírva (1 éves), vagy játszik mikor bemegyek megnézni, vagy feláll és "hívogat".

Nyugodtan fejezd be, amit kell.

2010. dec. 11. 21:17
 8/15 anonim ***** válasza:

21:07 vagyok.

Most altattam el a fiamat, közben-utána felraktam a holnapi ebédhez valót.

Két foga is jön, kétszer be kellett mennem hozzá, mert felsírt, de a kaja is rotyog és a baba is alszik. :))

2010. dec. 11. 21:24
 9/15 anonim ***** válasza:
szerintem is fejezd be, nekem is volt már rá példa h fürödtem tiszta hab minden...és nem rohantam ,persze kicsit kapkodtam magam, de lemostam ,megtörölköztem, gondolj bele samponos hajjal bemész ő hozzád bújik és belemegy a szájába a samponos hajad... :S v szemébe... :S attól a pár perctől semmi baja nem lesz!
2010. dec. 11. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is voltam már így,de különbséget kell tenni két lehetőség közül.Az egyik,hogy sejtem,ill.tudom,h megvan annak a lehetősége h valami baleset érte,és azért sír,ebben az esetben rohannék hozzá habos fejjel.A másik,hogy "csak" vmi sérelem érte,ebben az esetben lemosom a sampont,mert tudom h nem a testi épsége sérült meg.Erre mindig vigyázok,biztonságos helyre teszem amíg odavagyok,hogy ne fordulhasson ilyen elő,de még így is kapkodok,parázok,mert tudom h vmiért szüksége van rám.
2010. dec. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!