Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet képes egy szülő...

Hogy lehet képes egy szülő bántani a 1,5 hónapos csecsemőjét?

Figyelt kérdés
Most lesz a híradóban, és annyira kiborított, hogy azóta sem térek magamhoz...:_(((
2010. dec. 8. 17:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen.
2010. dec. 8. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Hát ez az!!! HOL van a védőnő ilyenkor? Az ilyennek én simán halálbűntetést!!! Nem tudom, hogy hogy képesek ilyet tenni!! Hol van az anyai ösztön??? Nem hiszem el!! Nem térek magamhoz, de tényleg, azóta, hogy hallottam le se tettem a kezemből a kisfiam fürdésig! Egyszerűen számomra felfoghatatlan!!
2010. dec. 8. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

Persze az ilyennek sikerül teherbe esni:(:(:(

Szörnyű hogy van ilyen ember a világon:( Nagyon remélem hogy megkapják a méltó büntetésüket!!!

2010. dec. 8. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg őket is így nevelték, hogy puff egy pofon, attól majd elhallgatsz. :( Ilyen mértékű sötétségre nem találok szavakat.
2010. dec. 8. 22:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Én is kaptam jónéhányszor hol pofont, hol seggest, amikor megérdemeltem, de attól még nem bántanám a magatehetetlen babámat. Ez azért kimeríti mindennek a határát!
2010. dec. 9. 08:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Kívánom szegény kisbabának, hogy gyógyuljon meg, kerüljön szerető családba, legyen szép élete, akik pedig ezt tették vele, soha ne tudjanak a közelébe kerülni. A legnagyobb büntetés az lesz nekik, ha felfogják, mit tettek, és egész életükben vezekelnek majd.
2010. dec. 9. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!