Hálós v. rácsos járókát vegyek? Előnyök és hátrányok?
Figyelt kérdés
Léccci segítsetek dönteni!2010. dec. 8. 12:36
1/9 anonim válasza:
rácsosat, nekünk hálós van. mindhárom gyerekünk úgy utálta, hogy összesen 10 percet nem töltöttek el benne együtt 3-an
2/9 anonim válasza:
Nekünk egy hatalmas rácsos van, imádta mind a két gyerek, mindketten ebben álltak fel először, mert könnyebben, bárhol bele tud kapaszkodni. Később 3 rács kivehető, lehet ki-be mászkálni.
3/9 anonim válasza:
Mi először hálósat vettünk,mert úgyanúgy tanácstalan voltam,mint te.Gyorsan lecseréltük rácsosra,mert nem tudtak benne felkapaszkodni,mert nem volt fogódzójuk,hiába a karika kapaszkodó,azt még nem érik fel,mikor még csak a felállással próbálkoznak.Rontotta az apró szövés a látásukat,a miénket is.Hátránya a rácsosnak h üt,ha elesik a baba,bár a miénk nagyméretű járcsi,és sosem estek el,mert meg tudnak kapaszkodni,ill. h kifolynak belőle a játékok,de ez nem nagy gond.Az esés ellen rácsvédővel tudsz védekezni.Gyógytornászok-pedagógusok,védőnők is a rácsosat ajánlják,ha van hely a lakásban neki,mindenképpen azt vegyél.
4/9 anonim válasza:
Én is a rácsost ajánlom, mert ahogy az előző válaszolók is írták a gyerekek könnyebben felállnak benne. Az én lányom már 7 hónaposan felállt, szóval gyorsan kellett venni, és rácsost vettünk.
5/9 anonim válasza:
Nekünk is óriási fa rácsos járókánk van, családból örököltük. Nagyon hasznos, mert gurul, és vannak kivehető rácsai. A babánk még csak 3,5 hónapos, most még csak nappali "játszótérnek" és napközbeni alvásra használjuk a járókáját. Nagyon kényelmes! Ha teheted, akkor szerintem rácsosat vegyél, hátránya, hogy drága és sok helyet foglal. Előnye, hogy a gyerkőcödet biztos helyen tudhatod, ha ki kell menned a szobából, plusz nem a földön játszik, és a játékait sem kell kerülgetned.
6/9 anonim válasza:
rácsos! Nekünk van mindkettő, de a rácsosat jobban szeretjük. Egyetlen hátránya, hogy mikor kicsi volt és forgott, be tudta ütni a fejét, most meg ó, hogy elkezdett felállni és néha még elesik, így is néha csúnyán megüti magát... Hálós ilyen szempontból biztonságosabb, ugyanakkor abban nem is tud felállni hamar...
7/9 anonim válasza:
Nekünk hálós van, 4 hónapos volt a fiam, mikor kapta. Ő tökéletesen meg tudott kapaszkodni a karikákban, 5és fél hónaposan felállt a járókában. Én teljesen nyugodt vagyok, mikor a járókában van, mert ha elesik, felkel, és játszik tovább, - nem üti meg magát. A háló meg kimondottan tetszik neki, nekinyomja magát mostanában, élvezi, hogy kidudorodik a háló ott, ahol hozzáér, onnan néz engem, és közben babanyelven mondja a magáét...
Mi minden nap összecsukjuk este, mert kicsi a lakás, ezért is nagyon jó a hálós, ha olyan fajtát veszel. Én vateráztam harmadáron.
8/9 anonim válasza:
Ha van helyed mindenképpen a rácsos.
9/9 A kérdező kommentje:
Több érv szól a rácsos mellett,inkább azt kellene venni...viszont összecsukni csak úgy lehet,ha szétcsavarozom...csak ezért nem szimpi a rácsos!!!
2010. dec. 9. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!