Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hálós v. rácsos járókát...

Hálós v. rácsos járókát vegyek? Előnyök és hátrányok?

Figyelt kérdés
Léccci segítsetek dönteni!
2010. dec. 8. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
rácsosat, nekünk hálós van. mindhárom gyerekünk úgy utálta, hogy összesen 10 percet nem töltöttek el benne együtt 3-an
2010. dec. 8. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk egy hatalmas rácsos van, imádta mind a két gyerek, mindketten ebben álltak fel először, mert könnyebben, bárhol bele tud kapaszkodni. Később 3 rács kivehető, lehet ki-be mászkálni.
2010. dec. 8. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi először hálósat vettünk,mert úgyanúgy tanácstalan voltam,mint te.Gyorsan lecseréltük rácsosra,mert nem tudtak benne felkapaszkodni,mert nem volt fogódzójuk,hiába a karika kapaszkodó,azt még nem érik fel,mikor még csak a felállással próbálkoznak.Rontotta az apró szövés a látásukat,a miénket is.Hátránya a rácsosnak h üt,ha elesik a baba,bár a miénk nagyméretű járcsi,és sosem estek el,mert meg tudnak kapaszkodni,ill. h kifolynak belőle a játékok,de ez nem nagy gond.Az esés ellen rácsvédővel tudsz védekezni.Gyógytornászok-pedagógusok,védőnők is a rácsosat ajánlják,ha van hely a lakásban neki,mindenképpen azt vegyél.
2010. dec. 8. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is a rácsost ajánlom, mert ahogy az előző válaszolók is írták a gyerekek könnyebben felállnak benne. Az én lányom már 7 hónaposan felállt, szóval gyorsan kellett venni, és rácsost vettünk.
2010. dec. 8. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is óriási fa rácsos járókánk van, családból örököltük. Nagyon hasznos, mert gurul, és vannak kivehető rácsai. A babánk még csak 3,5 hónapos, most még csak nappali "játszótérnek" és napközbeni alvásra használjuk a járókáját. Nagyon kényelmes! Ha teheted, akkor szerintem rácsosat vegyél, hátránya, hogy drága és sok helyet foglal. Előnye, hogy a gyerkőcödet biztos helyen tudhatod, ha ki kell menned a szobából, plusz nem a földön játszik, és a játékait sem kell kerülgetned.
2010. dec. 8. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
rácsos! Nekünk van mindkettő, de a rácsosat jobban szeretjük. Egyetlen hátránya, hogy mikor kicsi volt és forgott, be tudta ütni a fejét, most meg ó, hogy elkezdett felállni és néha még elesik, így is néha csúnyán megüti magát... Hálós ilyen szempontból biztonságosabb, ugyanakkor abban nem is tud felállni hamar...
2010. dec. 8. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk hálós van, 4 hónapos volt a fiam, mikor kapta. Ő tökéletesen meg tudott kapaszkodni a karikákban, 5és fél hónaposan felállt a járókában. Én teljesen nyugodt vagyok, mikor a járókában van, mert ha elesik, felkel, és játszik tovább, - nem üti meg magát. A háló meg kimondottan tetszik neki, nekinyomja magát mostanában, élvezi, hogy kidudorodik a háló ott, ahol hozzáér, onnan néz engem, és közben babanyelven mondja a magáét...

Mi minden nap összecsukjuk este, mert kicsi a lakás, ezért is nagyon jó a hálós, ha olyan fajtát veszel. Én vateráztam harmadáron.

2010. dec. 8. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van helyed mindenképpen a rácsos.
2010. dec. 8. 20:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Több érv szól a rácsos mellett,inkább azt kellene venni...viszont összecsukni csak úgy lehet,ha szétcsavarozom...csak ezért nem szimpi a rácsos!!!
2010. dec. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!