A Jane vagy Chicco babakocsi a jobb? Mik a tapasztalatok? Előnyök? Hátrányok?
Fontos, hogy kocsiba beköthető legyen a mózes.
Bp-i, 35 hetes kismama
Janéról tudok nyilatkozni, nekünk az van.
ELŐnyei:
mindent tud, amit babakocsi tudhat, tehát, hordozó, mózes, sportrész tartozik hozzá, esővédő, beépített szúnyogháló (nyáron nagyon fontos, ha nem lett volna, egy másodpercre sem mertem volna félrenézni a teraszon repkedő méhek miatt), pelenkázó táska, szűkítő betétek, fokozatosan állítható háttámla, a sportrész is szinte vízszintesig dönthető, tehát fekszik benne teljesen a baba ha úgy akarod (ennek majd ha már nagyobb lesz a picid, lesz nagy jelentősége). Nem utolsó sorban szép, modern, dekoratív babakocsinak tartom, strapabíró. A mózes és a hordozó is beköthető az autóba, megfelel a legújabb Eu követelményeknek mindekettő rögzítési módja.
Két hátrányát tudok írni, az egyik, hogy nehéz. Ha a gyerek is benne van, akkor meg nagyon nehéz. EZ azért van, mert "benne van az anyag", tehát a biztonsági mózes és hordozó is komoly súlyú, hiszen nem nyújtana ekkora biztonságot ha pille könnyű lenne. Tehát ha emeletre kell cipelned, akkor nem ajánlom.
A másik, hogy elég nagy kocsi, így sok helyet foglal. Nekünk Seat Ibizánk van, és teljesen elfoglalja a csomagtartót, tehát nem fér mellé be semmi.
Egyébként nagyon nagyon szeretjük.
Első vagyok, nekünk ilyen van. Itt a hordozó és a mózes külön van, a mózes is dönthető, de csak a háttámlája, nem az egész hajlik meg mint a matrixé. Jó tágas, szerettem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!