Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Jane vagy Chicco babakocsi...

A Jane vagy Chicco babakocsi a jobb? Mik a tapasztalatok? Előnyök? Hátrányok?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy kocsiba beköthető legyen a mózes.

Bp-i, 35 hetes kismama

2010. márc. 21. 20:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

A matrixost szerettük volna, bár láttuk, hogy nehéz hordozónak, a biztonság miatt, mert ugye őszre már fél éves lesz a kislányunk, és akkortól már elég a sportrész is, és van másik hordozó(öcsémék kislányáé volt). De most át fogjuk gondolni. A Chicconál az testszett, hogy könnyű. Lift van a házban, de ha buszon, vagy metrón utazunk, fontos, hogy könnyű legyen. A kocsinkat úgy választttuk, hogy már a születendő babára és babakocsira is gondoltunk (Suzuki SX4, 500 literes csomagtartóval).

2010. márc. 21. 22:48
 12/16 A kérdező kommentje:

Szerintetek ez:

[link]

vagy ez?

[link]

2010. márc. 21. 23:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Az háromrészes nomad rajongó vagyok újra..

A carrera szerintem jó, ha buszoztok vagy metróztok akkor ez nem foglal olyan nagy helyet. a második linken több kocsi van, nem tudom melyikre gondolsz. A top rider szerintem teljesen más kategória, mint a jané, minőségben össze sem lehet hasonlítani (igaz árban sem), a jané slalom nektek kilőve szerintem, bazi nagy és nehéz is.

Ha megteheted, hogy az ár viszonylag mellékes,illetve hajlandó vagy annyit áldozni rá, hogy egy janét vegyél akkor nem fogsz csalódni. Bár én úgy gondolom, hogy tökéletes babakocsi nem létezik.:-(

2010. márc. 22. 12:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, "...rajongó":).

A másodiknak erre gondoltam, de ilyet nem láttam még közelről.

[link]

Ha nehéz és nagy, nem a mi kocsink.

Sokat gondolkozunk rajta. Szóbajött a használt is, de a párom azt mondja vegyünk újat, mert még szeretnénk kisbabát. (Amúgy, hogy én első perctől minimál bérből számolt táppénzem vagyok, nem állunk túl jól anyagialag.)

2010. márc. 22. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:

A matrixos vagyok: mi a tánzpénzből vettük. :)

Úgy gondoltuk, újat veszünk, és 2 gyermeket szépen kiszolgál majd. Kívánom, hogy találjátok meg a legmegfelelőbb típust!

2010. márc. 22. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Megint a háromrészes.:-)

Ha meg tudod nézni mielőtt megveszed, akkor szerintem használtan is vehetsz, mi már másfél éve használjuk és teljesen újszerű a kocsink, még a nap sem szívta ki. Mikor már eltesszük vagy eladjuk tuti még akkortól is kiszolgál legalább két gyereket...senki nem mondaná meg, hogy nem tegnap vettem ha szépen le van takarítva(bár én is újat szerettem volna, azt is vettünk)

Slalomot ne nézz, a carrera való nektek! Akármelyiket is veszed kívánom, hogy ne csalódj! A babakocsi vagy megkönnyíti az ember életét nagyon vagy megnehezíti.

2010. márc. 22. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!