Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hason vagy háton alszik...

Tóth Bernadett2 kérdése:

Hason vagy háton alszik inkább a babátok? Vannak előnyök, hátrányok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Nappal hason, éjjel háton alszik.

Hason talán mélyebben tud aludni, és kevésbé ficánkol. Háton össze-vissza gurul reggelre...

De igazából ezt ő alakította ki így, mert az elején egy percig sem volt hajlandó hason lenni, így nem is lehetett őt úgy altatni. Este pedig szopi közben elalszik, ezért nem hasaltatom.

Igazából a baba igényeit vettem figyelembe, úgy tűnik neki most így jó, nappal pocakon, éjjel háton.

2011. márc. 1. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Hason alszik mind a kettő. Maguk választották, mert háton nem aludtak jól.
2011. márc. 1. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Hason alszik. Amíg háton altattam sokszor felébredt, nyugtalanul aludt. Hason sokkal nyugodtabb, háton már el sem tud aludni. Most 4 hónapos.
2011. márc. 1. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Születése óta hason alszik,tartottam tőlle de háton nem tudott olyan jól aludni így kipróbáltuk és utánna akkorát szundított hogy meggyőzött. Légzésfigyelő szigorúan bekapcsolva de azóta így alszik. Most 5.5 hós.
2011. márc. 1. 10:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 1 hónapos a fiam, és csak most mertem hasra fektetni, de tényleg jobban alszik így. :)
2011. márc. 1. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!