Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Stokke...

Mi a véleményetek a Stokke babakocsikról és tartozékaikról? Előnyök, hátrányok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 10:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Úgy néz ki, mint valami bevásárlókocsi, szerintem nagyon béna... még normális tárolókosara sincs alul, ami azért nagyon sokszor létszükséglet az anyuka számára. Persze ha flancból veszed, mert villogni akarsz vele, akkor hajrá!
2011. febr. 28. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
51%

Negatívum: elég drága, kicsinek találom az ülőrészt. Kavicsos úton kérdés mennyire stabil.

Pozitív: jó kis formaterv, biztos jól fordul.

De ha lenne is rá kidobandó pénzem, akkor sem valószínű, hogy ezt választanám.

2011. febr. 28. 10:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik!Épp minap néztem meg a Brendonban,mert akciós és ki van téve!Hát nagyon szupi!!!!Nem kicsi egyáltalán és isteni vele közlekedni,persze inkább városban!!!Nagyon bejött,ha lenne rá keret én tuti megvenném.
2011. febr. 28. 10:52
 4/16 A kérdező kommentje:

Mi is városban élünk,szóval nekünk jól jönne.De kicsit tényleg drága....nem vagyunk annyira szegények,de milliomosok sem,de akinek ilyen babakocsija van/volt,mindenki azt mondta,hogy nagyon jó.

Néztem én is Brendon weboldalán,és összeadtam,hogyha mindent megvennénk hozzá,akkor mennyi lenne.Hát...khm.

2011. febr. 28. 10:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok!Hásználtan???Nagyon jók vannak!!!És hidd le ki lehet fogni szuper állapotúakat!!!!És persze jóval olcsóbban!
2011. febr. 28. 10:57
 6/16 A kérdező kommentje:

Lenne még egy kérdésem:

Nézegettem oldalakat és láttam páron,hogy a Stokke babakocsikhoz van téli és nyári szett.

Nyári: [link]

Téli: [link]

Ezek milyenek?Van valakinek valamelyik a kettő közül?

Elég drágák,szóval nem tudom,hogy megéri-e.

2011. febr. 28. 14:06
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Elég komolyan néz ki a babakocsi...:) De szerintem iszonyat drága, és nekem is szúrja a szemem, hogy még normális bevásárlókosara sincsen, nekem az nagyon hiányozna róla... ennyi pénzért már csinálhattak volna azt is hozzá...:)
2011. márc. 2. 10:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen,ez igaz,de viszont van hozzá bevásárló táska,amiről azt hallottam,hogy elég sok minden el fér benne.
2011. márc. 2. 11:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg ebay-en, tuti olcsóbban megkapod. Én sok dolgot rendelek ebay-ről, és soha nem volt problémám vele, ellenben a magyar licit oldalakon felrakott holmikkal már többször megjártam.
2011. márc. 2. 11:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik:). Mi az szerint választottunk, hogy a mózesét lehessen biztonsággal bekötni a kocsiba, hogy a baba viszintesbe utazhasson. Az se volt olcsó, de ez?! Ha megteheted és tetszik, hajrá!:) Egyébbként már egyre több koppintása létezik, olyan 100e. körüli áron.:)
2011. márc. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!