Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem gyarapszik 2 hetes...

Miért nem gyarapszik 2 hetes babám?

Figyelt kérdés
Kisifam 3500grammal született, a korházból 3470gmmal hoztuk haza. Ma két hetes, de egy hete a súlya 3380gramm és nem gyarapszik. Minden pelenkázáskor kakis a pelus, szerintem csak átmegy rajta amit megeszik.Általában 40-70grammot szopizik egyszerre, 2-3 óránként.A tej nem kevés, hagy minden szopi után. Az orvos szerint normális, hogy nem gyarapszik, de én nagyon aggódom. Lehet ennek az oka, hogy antibiotikumot kapott a korházban és hogy sárga volt? Volt valaki ilyen helyzetben? Köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 5. 16:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

CSak hogy még keresni se kelljen, összeszedtem párat:

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 5. 21:24
 22/24 anonim ***** válasza:
42%

Kedves utolsó!

Cuppanj már le rólam!

Miért zavar téged ennyire, hogy én ilyen "tudatlan" vagyok? Weben nem illik nagy betűvel írni. Egyébként is, látod, a baba gyarapodásnak indult, a mamája megnyugszik, ezt a pici fiú is érzi majd, és helyreáll a világ rendje!

Jó éjszakát mindenkinek!

2010. dec. 5. 23:14
 23/24 A kérdező kommentje:
Ha valaki hasonló helyzetben lenne,annak megírom,hogy ma már 6kg a kisfiam (ma volt 15 hetes)
2011. márc. 5. 23:09
 24/24 anonim ***** válasza:
Az tök jó.
2011. márc. 6. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!