Miért nem gyarapszik 2 hetes babám?
Szép mennyiségeket eszik a babád, és ennyi idősen az én babám is sokat kakilt.
Viszont az első hetekben 15-20 dkg az elvárható hízás. Mindenképpen kérj tanácsot a gyerekorvostól, lehet, hogy gasztroenterológiai vizsgálat kellene, ha továbbra sem nő a súlya.
Védőnő mit mond?
Fura hogy ennyire különbözőek az orvosok, mi is kaptunk antibiotikumot szülés után, az én fiam már a kórházban nagyon sokat fogyott, és utána itthon is még 3 napig. Az orvos előtt kellett próbaszopit csinálni, 2 napig minden evésre mérni, ő pedig 3 naponta jött ellenőrizni. Azt mondta, nem szabad fogynia tovább (3640-ről 3340-re fogyott). Nem tudsz esetleg egy kórházi neonatológust megkérdezni? Én aggódnék, ha a babám 2 hét után még a közelében sem lenne a születési súlyának........
Én fiam is kapott antibiotikumot 6 napig a strepto miatt.
1 hónapban kerek 1 kg-ot hízott.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:30
nem, ilyen nincs, ez tévhit, ne rémisztgesd már szegényt hülyeséggekkel is. menj és olvass utána inkább, mint hogy itt válaszolgatsz baromságokat.
Kedves 18:26!
Nem beszélek baromságokat.
Egyébként pedig szabad a véleménynyilvánítás az oldalon. Saját tapasztalatból írom, az első hetekben csak ittam szinte, nem tudtam enni az idegességtől, szegény babám először fogyott, aztán stagnált a súlya.
Utána erővel rávettem magam az evésre, a tejem színe és sűrűsége is megváltozott, sőt még az íze is.
Egyébként a 17:25-ös választ is én írtam, amint látod saját tapasztalat.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:19
Remélem tudod, hogy a tej az első hetekben változik. Eleinte kékes, majd fehér, a zsírosabb része pedig sárga lesz. Nem azért változott a tiéd sem, mert ettél, hanem mert ez a természetes, mindenkinek ilyen. :DD Az alultáplált nők is ugyanúgy tudnak szoptatni, a babájuk ugyanúgy hízik a tejtől, mint azok, akik a nagykönyv szerint étkeznek, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
OLVASS MÁR UTÁNA KÖNYÖRGÖM!!!! NINCS ROSSZ TEJ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!