Miért nem gyarapszik 2 hetes babám?
A baba hízását GYARAPODÁSNAK hívják kedves első válaszoló.
Én is aggódnék a helyedben,mert először is nekem már mondta doki hogy semmi baj miközben igenis nagy baj volt a fiammal,másodszor ha tartaná a súlyát és nem hizna akkor még ezt mondanám oké,várj egy kicsit még,na de a babád fogy,ez nem jó.Kérdezz meg másik orvost is a biztonság kedvéért.
én is megkérdeznék másik dokit...amúgy szerintem simán benne van, hogy az antibiotikum bezavar, még egy felnőtt szervezetnek is megterhelő tud lenni az antibiotikum!
De sárgaságra ezt adtak???hogy hogy??nem akart elmúlni azért kapta??hol szültél?
Az én babám is fogyott, szerintem hallgass az orvosra. Már elmúlt két hetes, mikor gyarapodásnak indult, és gyönyörűen behozta magát. Ő is sárga volt, és streptora kapott antibiotikumot is, és a neonatológus is azt mondta, normális, hogy így gyarapszik, aggódni akkor kell, ha az első hónap végére sem mutat gyarapodást a kicsi.
Úgyhogy szerintem még legalább egy hetet várj, biztosan megindul a kicsikéd súlya felfelé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!