Mennyibe kerül a tescos body 3as csomagolásban? Fehér, egyszínű,3asával van csomagolva,62es és 68as méretben.
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 12:57
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:):D
2010. dec. 3. 13:01
3/15 anonim válasza:
Szia!
Én épp tegnap nézegettem, de azok szerintem kisebb méretűek voltak, 3db volt 2200Ft.
4/15 anonim válasza:
A 2. nak is igaza van de a 2200,- ért a disney mintásak vannak egy pici minta van rajtuk.
a fehér 1200,-
5/15 anonim válasza:
C&A-ban 790 ft ért veszem darabját, pedig az nem a legolcsóbb hely.
7/15 A kérdező kommentje:
Lehet áruházanként más az ár, bár 1000ft eltérés az elég sok.
Mi Vácon szeretnénk vásárolni, esetleg több tapasztalat?
2010. dec. 3. 13:17
8/15 A kérdező kommentje:
Értem, a sima fehér egyenlőre tökéletes, mert tél van, rugi alá nem sokan látnak be:)
Van pár mintás, de a többi fehér:)
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 3. 13:18
9/15 anonim válasza:
Fehér body pőár száz forintért bárhol kapsz.
Monjuk én utálom a tescot amúgy is, több okból.
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, minden Tescoban van-e leárazott ruha, de nekem sikerült 70%-os akciósan megvenni a bodyt. Külön, a ruhás résznél volt 2 nagy "rekesz", amit át kellett túrnom, de megérte. Ez Jászberényben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!