Létezik olyan táp, ami adagonként van csomagolva?
Szia!
Nem tudom, hogy álltok a hozzátáplálással, pl. gabonát evett-e már a kicsi? (Elvileg a glutént a legújabb kutatások szerint már 6 hónapos kor körül be kell vezetni)
Szóval a lehet kapni Nestlé folyékony tejpépet, 2x2,5 dl egy csomag. Van gyümölcsös, kekszes, körtés ízben. Mi ezt vittük utazásra, mert nem kell kevergetni, melegíteni a vizet, stb. Ez gyakorlatilag egy gabonával dúsított, ízesített tápszer. 500 Ft a DM-ben egy csomag (ami ugye 2x2,5 dl)
utolsó vagyok ismét
Nem Humana,azaz nekik is van ilyen kész tápszerük,de legkorábban 10 hónapos kortól adható.
Menj el a Dm-be,Müllerbe,bárhová ahol babatermékek vannak,ott biztosan találsz.
Szerintem praktikusabb,ha 1-2 alkalommal szeretnéd adni.
Nekem is ilyen gondom volt annak idelyén, fel is hívtam a hippet nincs-e nekik ilyen egyesével csomagolt mint pl a kapuccsínó, de nincs :)
Vettem a gyógyszertárban 20 ft-ért pospsikrémes tégelyt, és abba mértem bele a tápot, cumisüvegben vittem a vizet é összekevertem ha kellett.
Mi is sokszor dobtuk ki a tápot mikor 3 héten belül nem fogyott el a zacskóval, de nem tudtam más tenni, nem evett meg annyit. De nemsokára nefélj megnő majd az étávagy, és most már egy doboz az az két tasak fogy el egy hét alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!