Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan táp, ami adagonk...

Létezik olyan táp, ami adagonként van csomagolva?

Figyelt kérdés
6 hónapos elmúlt a babám, anyatejes, még alig eszik. Csak utazásra viszünk magunkkal tápot, 3 hét alatt max. 1-2 adagot csinálok meg, ezért szeretnék kisebb adagot venni.
2010. jún. 28. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
sajnos én ilyenről nem hallottam,de a babaváros Felicitasos csomiban,volt egy aventes tároló,én mindig abban vittem magammal tápit,nekünk bevált
2010. jún. 28. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy álltok a hozzátáplálással, pl. gabonát evett-e már a kicsi? (Elvileg a glutént a legújabb kutatások szerint már 6 hónapos kor körül be kell vezetni)

Szóval a lehet kapni Nestlé folyékony tejpépet, 2x2,5 dl egy csomag. Van gyümölcsös, kekszes, körtés ízben. Mi ezt vittük utazásra, mert nem kell kevergetni, melegíteni a vizet, stb. Ez gyakorlatilag egy gabonával dúsított, ízesített tápszer. 500 Ft a DM-ben egy csomag (ami ugye 2x2,5 dl)

2010. jún. 28. 10:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is az aventosba mértem ki, és abban vittem. Mondjuk neked szerintem az a problémád, hogy nagyon keveset használod a tápszert, és megromolhat, mielőtt elfogyna.
2010. jún. 28. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a gazdaboltban..
2010. jún. 28. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Láttam előre elkészített (tehát nem por állagú) műanyag palackos tápszert.Azt hiszem,Humana a márkája.Várj gyorsan utánanézek!
2010. jún. 28. 11:13
 6/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok ismét

Nem Humana,azaz nekik is van ilyen kész tápszerük,de legkorábban 10 hónapos kortól adható.

Menj el a Dm-be,Müllerbe,bárhová ahol babatermékek vannak,ott biztosan találsz.

Szerintem praktikusabb,ha 1-2 alkalommal szeretnéd adni.

2010. jún. 28. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Tápot az állatok kapnak...
2010. jún. 28. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nestlének van az ennivaló-innivaló tápszere többféle ízben
2010. jún. 28. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen gondom volt annak idelyén, fel is hívtam a hippet nincs-e nekik ilyen egyesével csomagolt mint pl a kapuccsínó, de nincs :)

Vettem a gyógyszertárban 20 ft-ért pospsikrémes tégelyt, és abba mértem bele a tápot, cumisüvegben vittem a vizet é összekevertem ha kellett.

Mi is sokszor dobtuk ki a tápot mikor 3 héten belül nem fogyott el a zacskóval, de nem tudtam más tenni, nem evett meg annyit. De nemsokára nefélj megnő majd az étávagy, és most már egy doboz az az két tasak fogy el egy hét alatt!

2010. jún. 28. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Vigyél tejpépet ha utaztok valahová, az is egy étkezésnek felel meg, és 1 doboz olyan 5 étkezés, akkor nem menne annyi kárba, és azzal is jóllakik, sőt még jobban eltelíti.
2010. jún. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!