Mi a véleményetek a Tesco-s bodykról? Arra gondolok ami 3assával van csomagolva, és sima fehér. És a szintén Tesco-ban kapható rugikról?
a body-k szuperek nem nyúlnak és kreativ anyukák is hasznát veszik - himzés festés bármi...-
rugik: csak azok a rugik váltak be amik szinesek a fehérek ugyanigy 3-asával csomagoltak- nagyon rövid a lábuk mi is megvettük hogy de jó lesz pizsamának aztán egy hétig se hordta mert amikor felül jó volt a lábai csak felhúzva fértek el benne..
a mintás rugik jók!
Mi is szeretnénk majd mintás bodykat is venni, de amíg télen a rugdalózó alatt van, teljesen mindegy mintás-e vagy sem.
Jobb időkre nyárra, majd én is valami jópofa mintásat szeretnék nézni neki.
Szia!
Nekem nem váltak be, mert nagyon szélesek. Pedig az én babám pocakos (most már 15 hónapos és még mindig), elég husis, de így is. Azért néha veszek egyet-egyet (nem a hármas csomagolásból), itthonra jó, hogy naponta 3-szor átöltöztessem, mert leeszi magát valamivel:-)
Ja, nekem az F&F márka is széles meg a Cherokee is.
Üdv:
Brigi
Én is nagyon szeretem, de nálunk is csúszás van a mérettel. Most 8 hónapos a fiam, és kb két hete kezdtük el a 3-6 hónapos méretezést használni...
Én nagyon szeretem azt a sima fehér hosszú ujjú body-t, fölé színes rövid ujjú pólót adok, és nagyon vagány a kisfiam benne! :) De a mintásak is nagyon jók, abból is szoktam venni.
A fehér egyszerű rugi nálunk sem jött be, valahogy olyan furán állt a kisfiamon.
De a tesco-s kisnadrágokat, pólókat is nagyon szeretem!
Én nem szertem a tescos bodikat, rugikat.
Egyszer vettem , soha többet
kinyúlik, összemegy....
Inkább veszek kicsit drágábban, de sokkal jobb minőségűt.
Mondjuk tescoba sem járok-max évenet 1x-nem
véletlenül:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!