Mi a véleményetek a Tesco-s bodykról? Arra gondolok ami 3assával van csomagolva, és sima fehér. És a szintén Tesco-ban kapható rugikról?
előz
szerintem a tescoban kifejezetten drágák a babaruhák, annyiért kapok C&A-ban, H&M-ben és más helyen
Születésétől ilyet használunk. Most 15 hónapos és még mindig szinte csak Tesco-s van neki. Semmi gondunk nincsen vele. Pár hónap alatt kinövi, uh. felesleges is lenne drágábbat venni. Néztem a Brendon honlapját is. Hihetetlen mi pénzeket elkérnek 1-1 kis ruciér.
A sima fehér is tökéletes, pláne rugi alá.
Én rugiból is vettem sima fehéreket annakidején pizsinek, meg hát itthonra is.
Én is szinte csak onnan veszek minden ruhát, bodyt és rugit pláne.
Nekünk viszont semmi bajunk a méretezéssel, a 0-0 méret volt 50 cm, a 0-3-as volt 56cm, a 3-6 volt 62cm, a 6-9 volt 74 cm, és most a 9-12 a 80 cm-es. Pont így növekedett a kisfiam a hónapok szerint, most múlt 1 éves, és már vennem kellett 12-18-as, vagyis 86 cm-es ruhákat.
Mi is nagyon meg vagyunk elégedve a Tescos-s babaruhákkal!
Tiszta pamutból készültek, kényelmesek, nem nyúlnak el, nem fakulnak ki. És azért jóval olcsóbbak, mint a "márkásabb" cuccok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!