Neogranormon törlőkendőt lehet kapni valahol nagyobb csomagolásban?
Figyelt kérdés
2-es, 3-as eseteleg 4-es csomagban kapható? Dm-ben néztem de ott csak egyesével volt kapható.2011. márc. 12. 19:45
1/9 anonim válasza:
Én még csak külön láttam, néhány patikában most akciós.
2/9 hippolita válasza:
Nem kapható nagy csomagban, de a gyógyszertárakban akciós, bár már fentebb vitték, mi még nyáron vettünk belőle vagy 30 csomagot, mert tényleg jó áron volt a patikában, de ne a dm-ben vedd.
3/9 anonim válasza:
Most a tescoba is akciós 3 csomag 1398 ft.
4/9 anonim válasza:
Tescoban lehet kapni 4-es csomagban.
5/9 anonim válasza:
én is a gyógyszertárat mondom, azt hiszem hogy itt 350ft egy csomag.
6/9 anonim válasza:
bocsi off: Melyik gyógyszertárban akciós?
7/9 anonim válasza:
Bocsi, de én is arra lennék kíváncsi, hogy melyik gyógyszertárban akciós?
8/9 A kérdező kommentje:
A 72 db-os csomag ennyi a gyógyszertárban? Akkor majd megnézem. Itt ahol lakok nem volt a Tescoban egyáltalán. És ha nem akciós, akkor mennyi a gyógyszertárban?
2011. márc. 12. 22:21
9/9 anonim válasza:
Én az árakhoz nem tudok hozzászólni, mivel mi nem ilyet használunk, de Fehér Kígyó patikában láttam kiírva, hogy akciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!