Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fertőtlenítitek azokat...

Hogyan fertőtlenítitek azokat a játékokat, amiket nem lehet mosni? Nem szeretném gyári csomagolásban odaadni a kisbabámnak - mindent a szájába vesz mostanában.

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
ami műanyag, azt fertőtlenítő folyadékba, ami plüss, azt kimosom, amit nem lehet, az megy a mélyhűtőbe néhány órára.
2011. jún. 16. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
popitörlővel letörlöm, vagy szappanos ronggyal vagy a mélyhűtőbe bedobom :)
2011. jún. 16. 14:47
 3/10 A kérdező kommentje:
tudtommal a hideg nem sterilizál, nem pusztítja el a baktériumokat...(?!)
2011. jún. 16. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:
ajaj, én soha nem fertőtlenítettem. meleg mosószeres vízzel elmostam, aztán alaposan leöblítettem.
2011. jún. 16. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
bocsánat, most látom, a nem moshatóakat kérdezted :) őket nem el-, hanem lemostam. öblítésként pedig vizes ruhával letörölgettem, a ruhát 2-3x alaposan kiöblítve közben.
2011. jún. 16. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
de igen, a nagyon hideg ugyanúgy öli a bacikat, mint a nagyon meleg.
2011. jún. 16. 15:18
 7/10 A kérdező kommentje:
"a fagyasztással a baktériumok szaporodását gátolni lehet átmenetileg, de felolvasztás után ezek szaporodása újra megindul"
2011. jún. 16. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Bocsánat, valóban, a bacikat nem, csak az atkákat és parazitákat öli.

Azonban nem hiszem, hogy bármi más, pl szappanos lemosás elpusztítja őket. Viszont pl befújhatod bőrfertőtlenítővel, vagy marad a gőzölés.

2011. jún. 16. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
én csak válaszoltam, de akkor kicsit bővebben, pl. az olyan plüssöket amik felhúzhatóak, zenélnek, beszélnek, stb. tehát nem lehet mosni őket és vizes ruhával se igen tudom átdörzsölni mert szőrös azt bevágom pár órára a fagyasztóba.
2011. jún. 16. 15:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Ezentúl törölgetek és néhányszor meglengetem a gőzölős vasalót felettük :)
2011. jún. 16. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!