Mivel fertőtlenítitek a babajátékokat? Sok van, amit nem lehet kifőzni.
Figyelt kérdés
8 hónapos kisfiam szájpenészt kapott, le akarom az összeset fertőtleníteni.2011. júl. 11. 11:32
1/7 anonim válasza:
én semmivel. popitörlővel töröltem át, kimostam vagy a fagyóba dobtam be.
van fertőtlenítő spray, ha azzal fújnád be a játékokat?
2/7 judavi válasza:
tedd egy párnahuzatba és mehet a fagyóba!
3/7 anonim válasza:
en mososzeres kendovel atmostam,aztan egy tisztaval,amit forro vizbe aztattam es kicsavartam jol letoroltem.
4/7 anonim válasza:
A műanyagokat (csörgő, rágókák) Chicco-s hideg sterilizáló folyadékba tettem, leöblítettem.A puha babakönyveket kézzel kimostam, a plüssöket még nem tisztítottam ki egyszer sem.Most akarom majd a mosógépbe dobni őket.A szájpenész miatt tényleg jó, ha fertőtlenítesz, de alapból nem kell ezt túlzásba vinni.Nem lehet a gyereket egész nap steril körülmények között tartani.És hülyén hangzik, amit írok, de az egészséges immunrendszer kialakuláshoz az is kell, hogy a gyerek találkozzon mindennel.Néha egy kis porral is.:))
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Neomagnol tablettát oldok fel vízben és időnként abba áztatom.
7/7 anonim válasza:
Ami plüss, azt bedobom a gépbe, a műanyagokat pedig simán szappanos vízzel elmosom, aztán leöblítem. A cumijait se fertőtlenítettem mindennap, és soha nem volt szájpenésze. MOst 5 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!