Ilyen koszos-latyakos időbe kimentek a babával?
Ne idegeskedj, nem bacogat senki! Leírtam amit gondoltam! Te kiviszed a gyereket és nem beteg, én nem viszem ki a gyereket és láss csodát, ő sem beteg!
CAPISI??
ez a 220 as poén...háááát..ha összeszednéd magad, biztos vagyok benne , hogy menne ez jobban is......talán menne..
De most kérdező, engem összezavartál.
A kérdésed az volt, kivinnétek e a gyereket...?
válasz: igen.
Erre nekik ugrottál, hogy a te gyereked beteg lett, mert kivitted. Most nem viszed ki, mert beteg, azóta, hogy kivitted. De már a múltkor, amikor megkérdezted beteg volt és így vitted ki.
Úgyhogy, már teljesen értelmetlen, hogy mikor, miért vitted ki és mitől beteg, mert kivitted egészségesen vagy beteg, mert kivitted betegen? De mire számítottál, hogy meggyógyul a levegőn?
A másik pedig a kérdésben, azt írtad latyakos-koszos időben, nem azt, hogy hóban-fagyban-esőben? Mert az mindjárt más.
Fuss neki mégegyszer.
Banyuci nekem tetszett. És remélem, nem veszed le a neved, mint ígérted. Bár nem sokáig tartott a nyugalom.
Ja és én egyébként kivinném, jó persze lehet kiderül, hogy tüdőgyulladása van a lányodnak. De egy sima náthával, jól felöltöztetve, betakargatva, babakocsiban kivinném.
Sőt a gyerekeim 2-4 évesek és náthásak meg köhögtek, de kimentünk mindennap szánkózni meg hóembert építeni. Mert nehogy már egy betegség miatt ne menjünk ki.
Persze ha neked kérdező úgy tetszik, ne mozdulj ki áprilisig. De miért kéne nekünk ugyanazt csinálni, mint te? Vagy miért kéne neked ugyanazt csinálni, mint én?
Ezt nem fogom soha megérteni. tanácsot kértél, elmondta mindenki, hogyan csinálja, de nem kötelezett senki arra, hogy vidd ki a gyereked. Mostha valaki azt írja, a jeges vízen vág egy léket és abba mártogatja a gyereket, hogy erősődjön, keresel egy tavat?
"Kiváncsi voltam most mit írtok,de a helyzet nem változott úgylátom."
Ezért írta ki! Csupán kíváncsiságból és nem tanácsért! Egyértelműen leírja!
Azért a te válaszodban is benne van a cinizmus: "ne mozdulj ki ki áprilisig" ez talán nem egy cinikus megjegyzés? Szeretem ezt, másban a szálkát, magunkban a gerendát sem....
Én erre azt írom, te nyugodtan vidd ki a gyereket! Ha meg köhögnek és náthásak, nehogy már be vidd őket, sőt aludjanak kint a teraszon, vagy a hóban, majd áprilisban beviszed őket...
Tegnap szerintem nem volt "rossz idő" de Nekem egy majdnem 2,5 évesem van aki szépen sétál és imádja a havat. Nem eső esett. Szerintem a kérdés kifejezetten a akkor a pici babákra vonatkozhatott.
De azért akkor is milyen dolog a kérdezőtől azt irni hogy látszik a %-on ki viszi ki a gyerekét? Ez nem ide tartozik. Szerintem. Esőben mi sem megyünk sehová, ha nagyon fuj a szél akkor sem. Sőt ha nagyon nincs kedvünk akkor sem.
Na éppen ezt próbáltam én is a gyengeelméjűeknek megmagyarázni, hogy esőben és szélben én sem viszem ki a gyereket, és amikor beteg volt, akkor sem vittem ki. De egyesek még olvasni sem tudnak, bezzeg másokkal kekeckedni, aaaazt igen!
Egyébként tegnap ugyan lics-pocs volt, de a 14 hónapos kisfiam mit csinált délután? Hozta oda apjához a kabátját, hogy menjenek sétálni. Délelőtt nem vittem ki, mivel hol hó, hol az eső esett. Egyértelmű, hogy olyan időben nem cipelem ki, és ha menni is akar, megmagyarázom neki, hogy nem tudunk. De délután már muszáj volt!!! Már ezt is írtam, de ezt sem tudta valaki értelmezni (visszaküldeném azért az iskolába, hogy ennek a feladatnak fusson neki még egyszer).
Itt és most részemről befejeztem ezt a meddő vitát, mert látom, hogy itt megint mire megy ki a játék: kiírtam a nevem, és valaki ismét megtalált. Még a kérdést is törölni fogom a listámból, ne is lássam, jött-e új válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!