Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen koszos-latyakos időbe...

Ilyen koszos-latyakos időbe kimentek a babával?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 09:13
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
kérdező tudnád linkelni a kérdésedet?
2010. dec. 3. 12:50
 32/49 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan hülyeség ezen veszekedni.Mindeni aki akarja,írja le a véleményét,de nem értem,minek vitáztok.

Az én babám 4 hónapos,tegnap előtt nem mentünk,mert mindig esett valami.Tegnap már nagyon nyűgös volt,nem bírt elaludni sem ezért levittem,de mire leértünk megint esett,de a tető alatt tologattam 1 órát és kb 5 perc alatt el is aludt.Miután feljöttünk még aludt 2 órát,összesen 3-at.Szóval én is azt vallom,hogy amikor csak lehet érdemes levinni őket levegőzni,akár 10percre is,ha meg lehet oldani,ha van fedett rész,ahova nem esik be az eső,vagy van erkély.De betegen én se vinném,mert betegen a felnőttek se mennek sehova.Én azt csinálnám a helyedben,hogy amikor már látod,hogy kezd bealudni,tedd bele az overálba,sapka és nyitsd ki rá az ablakot 10-15 percre.Ezzel nem rontassz az állapotán és legalább a bacikat is kiszellőzteted a lakásból.Közben bég a nóziját is tudod tisztítani.Ezt a kis idői még akkor is ki lehet bírni,ha kicsit nyűglődne.Remélem,tudtam segíteni.

2010. dec. 3. 13:41
 33/49 A kérdező kommentje:
hova linkeljem?
2010. dec. 3. 13:53
 34/49 anonim ***** válasza:
Ide. Melyik kérdés volt az, amire azt válaszolták, hogy beteg gyerekkel is menni kell sétálni?
2010. dec. 3. 14:09
 35/49 anonim ***** válasza:
0%

Én olvastam azt a kérdést és arra is válaszoltam, hogy nem viszem ki mindennap, és mégsem beteges! Mert ezekre a kérdésekre jön általában a letámadó válasz, hogy aki nem viszi ki a gyerekét, ködben, hóban, szutyokban az nem jó szülő!

Nem viszem ki szaridőben és ő sem beteges!

CAPISI?????

2010. dec. 3. 15:35
 36/49 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező! Nem kell linkelned! Minek? Ki ő, az atyaúristen? Ha nem hiszi az ő dolga, neked nem kell semmit bizonyítanod senkinek!
2010. dec. 3. 15:37
 37/49 anonim ***** válasza:
Csak kiváncsi voltam a kérdésre egyáltalán nem a kérdezőt bántottam. Ha tudsz normálisan hozzászólni ne irj semmit.
2010. dec. 3. 16:46
 38/49 anonim ***** válasza:
0%
Nem neked szólt, hanem Banyucinak! De aki kíváncsi a kérdésre keresse ki!
2010. dec. 3. 17:39
 39/49 anonim ***** válasza:
ja bocs. Visszanéztem egy darabig de nem találtam...mindegy.
2010. dec. 3. 17:40
 40/49 anonim ***** válasza:
Én linkelném neked de már töröltem, hidd el nem maradsz le semmiről, a lényeg, hogy írja a kérdező, hogy beteg a gyerek és a legtöbb komment arról szól, hogy mennyire gáz ha nem megy ki, mert a többség esőben, hóban, betegségben , "cigány gyerekek potyogása" közben is kimegy, mert állítólag az kell a gyereknek. Mindenre van válaszuk zuhogó esőben esővédő!! Könyörgöm, ha zuhog az eső a gyerek egy búra alatt van, levegőt sem kap, abban mi a jó? Be van nylonozva és az anya veri a mellét, hogy kivitte levegőre...hát persze!!Nem beszélve arról, hogy én fogjak egy ernyőt és toljam a kocsit? Én még nem láttam zuhogó esőben sétálni babakocsival senkit, biztos azért mert akkor én nem járok! :-)
2010. dec. 3. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!