Ilyen koszos-latyakos időbe kimentek a babával?
Szerintem olyan hülyeség ezen veszekedni.Mindeni aki akarja,írja le a véleményét,de nem értem,minek vitáztok.
Az én babám 4 hónapos,tegnap előtt nem mentünk,mert mindig esett valami.Tegnap már nagyon nyűgös volt,nem bírt elaludni sem ezért levittem,de mire leértünk megint esett,de a tető alatt tologattam 1 órát és kb 5 perc alatt el is aludt.Miután feljöttünk még aludt 2 órát,összesen 3-at.Szóval én is azt vallom,hogy amikor csak lehet érdemes levinni őket levegőzni,akár 10percre is,ha meg lehet oldani,ha van fedett rész,ahova nem esik be az eső,vagy van erkély.De betegen én se vinném,mert betegen a felnőttek se mennek sehova.Én azt csinálnám a helyedben,hogy amikor már látod,hogy kezd bealudni,tedd bele az overálba,sapka és nyitsd ki rá az ablakot 10-15 percre.Ezzel nem rontassz az állapotán és legalább a bacikat is kiszellőzteted a lakásból.Közben bég a nóziját is tudod tisztítani.Ezt a kis idői még akkor is ki lehet bírni,ha kicsit nyűglődne.Remélem,tudtam segíteni.
Én olvastam azt a kérdést és arra is válaszoltam, hogy nem viszem ki mindennap, és mégsem beteges! Mert ezekre a kérdésekre jön általában a letámadó válasz, hogy aki nem viszi ki a gyerekét, ködben, hóban, szutyokban az nem jó szülő!
Nem viszem ki szaridőben és ő sem beteges!
CAPISI?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!