Ilyen koszos-latyakos időbe kimentek a babával?
11/49 A kérdező kommentje:
Én is Nyíregy közeléből írok,én babám 4és fél hós,és kedd óta beteg,beteg lett mert hallgattam azokra akik azt írták,hogy kivihetem bármilyen idő van.Kiváncsi voltam most mit írtok,de a helyzet nem változott úgylátom.Az lehet hogy kell a levegő,de nem mindig,ilyen időbe jobban összeszed mindent,élő példa vagyunk rá:(köszi
Én vagyok Nyíregyázáról
Az én kisfiam is beteg 2 hete, még szedi az antibiotikumot, de már nincs tünete szerencsére. Szóval én már 2 hete nem vittem ki a kicsimet, csak amíg a kocsiba beszálltunk.
Én nem szoktam erőltetni a minden napi levegőzést. Csak nyáron volt, hogy minden nap kint voltunk. Ilyen nedves, latyakos időben szerintem sem jó őket kivinni. Persze ha hó lenne, kivinném mert már szaladgál, érdekli minden újdonság, biztos élvezné. De így...
2010. dec. 3. 10:48
9.30-as vagyok: na elmentünk a boltig, ami 50 méterre van tőlünk. Visszafelé szerencsésen ronggyá áztunk, úgyhogy a napi edződés így is megvolt. :-)
2010. dec. 3. 10:52
Nézd... a baba nem attól lesz beteg, hogy kiviszed. Mi minden nap megyünk sétálni (kivéve eső és nagy szél), 14 hónapos múlt a kisfiam, és még csak egyszer volt náthás, 11 hónaposan!
Szóval nem azért lett beteg a babád, mert kivitted. De az lehet, hogy éppenséggel túlöltöztetted, megizzadt, és a nedves ruha, ami rajta volt, valóban okozhat megfázást - sajnos nagyon sok anyuka ebbe a hibába esik - a túlöltöztetésbe betegszik meg a gyerek.
2010. dec. 3. 10:53
15/49 A kérdező kommentje:
hát azért csöpögő orral,köhögve nem fogom kivinni,most meg pláne nem,én a nyíregyi anyukávall értek egyet,betegen a picurnak semmi helye kint!Persze szellőztetek minden nap a szobába aho,alszik,de azért egy hetet kibírok míg nem viszem ki,gyógyuljon meg szerintem!sose izzadt még meg egyébként kint!majd ha esik a hó és tisztább lesz a levegő,akkor irány ki,de amíg beteg szó se lehet róla!
Ez a harmadik napja, hogy nem voltunk kint, mert délelőtt eső esett mind a három nap, mikor aludt hó esett, mondom akkor kiviszem, de mire felébredt, mind a három nap szakadt az eső megint. :( Jó lenne, de az esővédőt se tűri, azért, meg hogy megfázzon, megázzon nem viszem ki! 11 hónapos.
2010. dec. 3. 10:58
17/49 A kérdező kommentje:
azért azok akik nem vinnék ki nagyobb arányba kapnak százalékot is:)
18/49 A kérdező kommentje:
nyíregyi kismamaa ha van kedved írj nekem privát üzit:)
Nem azt írtam, hogy betegen vidd ki!! Azt írtam, nem attól lesz beteg, hogy kiviszed!!!
2010. dec. 3. 11:09
Különben meg azt kérdezted csak, hogy ilyen időben kivisszük-e a babákat. Egy szóval nem írtad eddig, hogy beteg... de persze mi vagyunk a hülyék, mert nem látunk a fejedbe...
2010. dec. 3. 11:11
Kapcsolódó kérdések: