Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen koszos-latyakos időbe...

Ilyen koszos-latyakos időbe kimentek a babával?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 09:13
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Mi már voltunk kint. Én havat lapátoltam, a kisfiam pedig a babakocsiban figyelt. El is aludt, jól betakartam és kint maradt szunyókálni. A babakocsiba teszek alulra egy vastag plédet, h. ne fázzon alulról sem. Vastag overál, rajta még egy takaró.
2010. dec. 3. 11:13
 22/49 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek Banyucival, nem attól lesz beteg a baba, hogy kiviszed sétálni, hanem a nem megfelelő öltöztetéstől vagy ha elkap valamilyen bacit. És a kérdésben nem írtad, hogy beteg, nem vagyunk gondolatolvasók!

De a kérdésre válaszolva, mi mindennap kimegyünk sétálni a kislányommal, a kutyát naponta többször is levisszük. 11 hónapos, és még sose volt beteg.

2010. dec. 3. 11:15
 23/49 anonim ***** válasza:

Aki azt írta, hogy nem attól lesz beteg a gyerek ha kiviszed annak azt írnám, hogy attól sem lesz beteg ha nem viszed! Én nem viszem ki szar időben soha, nem megyünk mindennap, sem esőben , sem ködben, sem sárban!

A lányom 11 hónapos és még csak hőemelkedése sem volt soha!

2010. dec. 3. 11:52
 24/49 anonim ***** válasza:
Szakad az eső, tegnap is jól megáztunk (muszáj volt menni), de ma nincs az a pénz, hogy kimenjünk.
2010. dec. 3. 11:54
 25/49 anonim ***** válasza:
87%

Én ezzel nem azt akartam írni, könyörgöm, olvassatok már! De a gyengébbek kedvéért elmagyarázom...

Anyuka megkérdezi: kiviszitek-e a babákat latyak időben. Válaszolunk, nagy többség igen, kiviszi. Majd anyuka "leugat" mindenkit, mert hogy az ő babája azért lett beteg, mert hallgatott másokra, és kivitte ilyen időben. És hogy most azért sem fogja kivinni, mert beteg. DE KÖNYÖRGÖM, A KÉRDÉSÉBEN MÉG SZÓ NEM VOLT ARRÓL, HOGY BETEG A GYEREK!!!!

Ha azt kérdezi, hogy BETEG GYEREKET KIVISZÜNK-E ILYEN IDŐBEN, azt válaszoljuk, hogy nem, nem viszünk ki, és te is maradj otthon!

De azt senki ne mondja nekem, hogy azért lett a babája beteg, mert kivitte rossz időben sétálni... mert akkor az én gyerekem is (és még sokaké) állandóan beteg lenne, mert mi napi szinten sétálunk.

Na kapíse???

2010. dec. 3. 11:56
 26/49 anonim ***** válasza:

"azért azok akik nem vinnék ki nagyobb arányba kapnak százalékot is:)"

ezt meg mire értetted kérdező?

2010. dec. 3. 11:58
 27/49 anonim ***** válasza:
Szerintem benézte. Nem a válaszok voltak pontozva, hanem a válaszolók %-át nézte.
2010. dec. 3. 11:59
 28/49 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként még annyit fűznék hozzá, hogy egy 4 hónapos baba nem tudja mondani, hogy ki akarok menni, de egy 14 hónapos igen... Kisfiam állandóan hozza a cipőjét, meg mászik fel a babakocsira, és mutogat ki az ablakon... így hacsak nem szakad az eső, és nem fúj nagyon a szél, MUSZÁJ menni!!! Mert különben nem bírok vele. De majd minden olyan anyuka, akinek kicsi most még a babája, majd megtudja idővel, hogy ez milyen...
2010. dec. 3. 12:01
 29/49 A kérdező kommentje:
hát képzeld úgyis felvolt téve a kérdés,hogy betegen kivinnétek e és nem fogod elhinni,hogy azt írták igen ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 3. 12:01
 30/49 anonim ***** válasza:
78%
Na akkor én vagyok a kivétel, mert amikor 11 hónaposan beteg volt, 3 napig nem mentünk. Mert nem kapott az orrán levegőt, kint az utcán meg nem tudom neki kiszívni a trutyit...
2010. dec. 3. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!