Ilyen koszos-latyakos időbe kimentek a babával?
Egyetértek Banyucival, nem attól lesz beteg a baba, hogy kiviszed sétálni, hanem a nem megfelelő öltöztetéstől vagy ha elkap valamilyen bacit. És a kérdésben nem írtad, hogy beteg, nem vagyunk gondolatolvasók!
De a kérdésre válaszolva, mi mindennap kimegyünk sétálni a kislányommal, a kutyát naponta többször is levisszük. 11 hónapos, és még sose volt beteg.
Aki azt írta, hogy nem attól lesz beteg a gyerek ha kiviszed annak azt írnám, hogy attól sem lesz beteg ha nem viszed! Én nem viszem ki szar időben soha, nem megyünk mindennap, sem esőben , sem ködben, sem sárban!
A lányom 11 hónapos és még csak hőemelkedése sem volt soha!
Én ezzel nem azt akartam írni, könyörgöm, olvassatok már! De a gyengébbek kedvéért elmagyarázom...
Anyuka megkérdezi: kiviszitek-e a babákat latyak időben. Válaszolunk, nagy többség igen, kiviszi. Majd anyuka "leugat" mindenkit, mert hogy az ő babája azért lett beteg, mert hallgatott másokra, és kivitte ilyen időben. És hogy most azért sem fogja kivinni, mert beteg. DE KÖNYÖRGÖM, A KÉRDÉSÉBEN MÉG SZÓ NEM VOLT ARRÓL, HOGY BETEG A GYEREK!!!!
Ha azt kérdezi, hogy BETEG GYEREKET KIVISZÜNK-E ILYEN IDŐBEN, azt válaszoljuk, hogy nem, nem viszünk ki, és te is maradj otthon!
De azt senki ne mondja nekem, hogy azért lett a babája beteg, mert kivitte rossz időben sétálni... mert akkor az én gyerekem is (és még sokaké) állandóan beteg lenne, mert mi napi szinten sétálunk.
Na kapíse???
"azért azok akik nem vinnék ki nagyobb arányba kapnak százalékot is:)"
ezt meg mire értetted kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!