Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak neki? Mivel segíthet...

Mit adjak neki? Mivel segíthetnék még rajta?

Figyelt kérdés
Kb 1,5 hete az 5,5 hónapos babám elég sokat sírdogál álmába.Egy hónapig azt hittem hogy a foga,de feltűnt hogy amikor felveszem,elég sokat pukizik,aztán megnyugszik.Nappal sokat alszik ,mindig hason és elég sokat is tornáztatom.Mit tehetnék még mert már én sem bírom sokáig,1,5 hónapja nem aludtam 40 percnél többet!!! :-(((((
2010. dec. 3. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáltál már Infacolt, Espumisan cseppeket vagy GrapeWater-t adni? Az én kisfiamnak születéstől 3 hónapos koráig folyamatosan ezeket kellett használni, hogy tudjon pukizni... Nekünk az Espumisan vált be leginkább.
2010. dec. 3. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Van, aki a mira vízre esküszik, van, akinek a gripe water vált be erre, van espumizan csepp is csecsemőknek...

Valamelyiket vegyél és kezdd el neki adni, hátha jobban lesz tőle.

Sajnos nekünk is volt sok baj ezzel de egyik sem vált be :( most 9 hónapos, de még mindig van, amikor puki miatt nyűgös.

2010. dec. 3. 08:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Az Infacolt már próbáltam, az nem vált be. Az Espumisan cseppet mindenképpen kipróbálom! KÖSZI, ARANYOSAK VAGYTOK!!
2010. dec. 3. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!