13 hónapos kisfiam már majdnem 2 hete köhög és folyik az orra nagyon! Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
A doktornőnk csak orrcseppet, Mucoprontot, C-vitamint irt fel!Orrszivo porszivot is használunk, de mire kikapcsolom a gépet, megint tocsog az orra!De hát ezek nem használnak neki!Van valami ami bevált nektek?Éjjel is felébred a köhögés miatt!2011. nov. 18. 09:47
1/7 anonim válasza:
Stodal szirup köhögésre.Homeos cucc, recept nélkül is kapható, olyan 1000 forint körül van az ára.sajnos az orr tocsogásra nekem sincs ötletem.Szívni neki rendesen, és ki fog tisztulni.
2/7 A kérdező kommentje:
A Stodal szirupot is használtuk már régebben, de az sem használt!:S
2011. nov. 18. 09:52
3/7 anonim válasza:
Ambroxol szirup jobb a stodal helyett. 940ft, vény nélküli, 2.5 ml kell napi 3x. Emellett vegyél neki sinupret cseppet, ez is vény nélküli, megfázásra van, segít feloldani a váladékot és tisztítja az orrjáratot. Ezek mellé ha van otthon fenistil csepped, akkor azt is mindenképp add, 10cseppet napi 3x. Ez vényköteles, csökkenti a duzzanatot.
4/7 A kérdező kommentje:
Az Ambroxol sem használt!Oké köszönöm...ezeket beszerzem!
2011. nov. 18. 10:02
5/7 anonim válasza:
Nem allergiás valamire?Esetleg házi porra,vagy tollpihére?Ha száraz köhögése van,akkor szerintem az orrváladék csurog le a garaton,amiatt köhög.Szerintem emiatt nem használnak a köptetők,ne is használd őket.Az orrfolyás okát kell megkeresni,megszüntetni,így a köhögés is elmúlik.Ha a Fenistil csepp magába használ(az allergiára van )akkor ez lehet a háttérbe.Figyeld meg,hogy kint a szabadba romlik vagy javul a helyzet.Jobbulást!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom!Nem száraz a köhögése, vagyis mikor milyen!Nappal nem igazán köhög, 1x-2x, inkább éjjel, de éjjel is csak 1 órát kb.de azt egyhuzamba!
Fogalmam sincs már hogy mit csináljak!Mondjuk nála mindig ilyen sokáig tart sajnos a nátha!
2011. nov. 18. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!