Jogosan haborodtam fel, vagy tullihegem?
Figyelt kérdés
2 hetes babam csuklott,epp anyosom oleben volt,erre o befogta az orrat,mig kisfiam orditani kezdett,persze a csuklasa nem mult el.En epp nem voltam ott,o meselte kacagva,hogy mit csinalt.Azt hittem fejbe vagom!Iszonyu duhos lettem!2010. dec. 2. 10:30
11/14 anonim válasza:
A csuklás elmulasztására ez az egyik bevett módszer, a másik a citrom cseppentése a nyelvre. Nyilván nem megkínozni akarta agyereket. Én sose voltam képes ezt tenni vele, de attól még szokott működni és babakorunkban sokunknak csinálta a mamája. Szerintem kicsit túlliheged!
Arra koncentrálj, hogy anyósod legjobb tudása szerint akarta elmulasztani a gyerek "baját".
12/14 anonim válasza:
Én sem értem mi ez a csuklás para ennél a korosztálynál.Anyum detto ilyen.Csuklik a baba ő meg áll felette és tördeli a kezeit hogy kéne elmulasztani...nálunk is elhangzott a citrom cseppentés meg az orrbefogás mint opció.Én is kiakadtam
13/14 anonim válasza:
11:27-es vagyok.
A 7 hetes mosolygós baba már más, azt elhiszem :) , akkor már nekem is néha mosolygott a kisfiam! És az már lehet tudatos! Csak mondom meglepődtem a 2 hetesen!
De hogy ne csak off legyek :) , tisztázd mihamarabb anyósoddal a "játékszabályokat" , már most az elején jobb, ha tudja, hogy hol a helye!
14/14 anonim válasza:
Jogosan háborodtál fel! Le kéne ülnötök megbeszélni néhány dolgot, mert máskor is elő fog fordulni hasonló. Nem rossz szándékból tette, de jobb ha az elején letisztázzátok a dolgokat. Mindkettőtöknek jobb lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!