Mitől van ez? Megbolondulok!
17.54 vagyok.
az első hét után k.va a.yázva keltem fel az ágyból, de szó szerint! mire odaértem a babához persze, nyugodtan és szeretettel szóltam hozzá, érintettem meg....de nagyon ki voltam. próbáltam azért nem éreztetni vele.
aztán úgy döntöttem átállítom az agyam arra, hogy ezentúl óránként kelni kell éjjel. azóta nem olyan rossz. beépítettem a fejembe, hogy ez a rendszer most.
próbálom megfejteni, de nem tudom. nem éhes, nem szomjas, nincs hideg, túl meleg, nem száraz a levegő. próbáltam, hogy kislámpát kapcsolok, hátha túl sötét van. rosszabb lett. szóval elfogadtam, hogy ez van, bíztatom magam, hogy egyszer vége lesz, azóta nem olyan rossz.
persze mosott ... vagyok, akin még az úthenger is átment, de megszoktam.
próbálok amúgy minlé később lefeküdni, mert ha ébren kell hozzá átmennem, nem olyan rossz, mintha álmomból riadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!