Mit adjak neki következőnek?
Figyelt kérdés
5 és fél hónapos, már kóstolta (falta) az őszibarackot, az alma is ízlett neki, csak attól rémesen felpuffadt.
A kérdésem az lenne, hogy zöldséget szeretnék neki adni, hogy ne csak az édes dolgokat szeresse.
Viszont nem tudom, mivel kezdjem.
Adjak neki hippet(eddig is azt adtam, meg bioalmát), csak abból az első zöldség a burgonya/brokkoli párosítás--
és úgy tudom, először egyenként kell megismertetni vele.
És hol vehetek bio brokkolit vagy burgonyát?
2010. nov. 30. 11:22
2/4 anonim válasza:
Hát én ugyan se biot, se Hippet nem nagyon adtam neki, de kezdheted pl sütőtökkel. Vagy ha már ragaszkodsz a Hipp-hez, akkor lehet olyat kapni gondolom, amiben a barack van valamivel keverve, ha nem ragaszkodsz hozzá, akkor nézz szét pl a Kecskeméti bébiételek között, ott vannak más párosítások is. Brokkoliról úgy tudom, hogy puffaszthat.
3/4 anonim válasza:
én alma,barack,meggy után sütőtököt adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!