Mit csinálok rosszul? Alvás gondok. (bővebben lent)
Korral jár. Sajnos ebben az időszakban gyakori az ilyen.
Próbáld meg átszoktatni egy alvásra és estére jól fáraszd le.
Valóban korral is jár,de azért szerintem az is nagyban közre játszik,hogy ez a mennyiségű nappali alvás már sok neki.
Illetve nem is annyira a mennyiség,inkább az nem mindegy hogy egyrész megbontva alussza,másrészt az hogy a második alvásból viszonylag későn kel ahoz képest,hogy utána pedig este hamar teszitek le.
Próbáld ki,hogy amikor levegőn vagytok ne aludjon el,inkább aktív vagy éber legyen,és egy ici-picit hozd előrébb a délutáni alvást, (elég csak fél órával,vagy nem is biztos hogy előrébb kell hozni,ha délelőtt nem alszik).
Így, a délutáni alvás lesz az egyetlen összefüggő alvása,esetleg picivel hamarabb fog majd kelni,és este könnyebb lesz lefektetni.
Az első napokban (ha ezt kipróbálod) ne ijedj meg ha többet alszik majd délután mint szokott (akár 4 órát is),át kell állnia neki is erre,de ez pár nap alatt normalizálódik.
Ja,és még annyi,hogy koránál fogva egyre inkább megkívánja a délutáni aktív játékot,mind tetsileg mmind szellemileg,így kellemesen elfárad és könnyebben alszik el.
Sok sikert:egy 1,5 éves kislány anyukája.
előző vagyok
egyetértek én is, hogy sok a 2 alvás már, lehet nem fárad el eléggé így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!