Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak egy szóval válaszolnál?...

Csak egy szóval válaszolnál? Mivel kezdted a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 12:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Gyenge a fizikuma? Te miről beszélsz? Azért az első osztály nem kemény fizikai munka:D Nézz utána az iskolaérettségi felmérésnek:) A terhelést kizárólag mentális szempontból nem bírhatja egy gyerek, ezért is hívják iskolaérettnek.

És tény, hogy a 15kg sem az optimális kategória, de kevesebb az ebből eredő gond, mint a 33kg-ból.

De mindegy, felesleges ezen vitatkozni, mert a 135 cm-s 33kg-s 6 éves, aki életében nem volt még beteg, és egy évesen több, mint 15 kg-t nyomott csak kamu.

Csak azért, mert egy gyereknek a génjei olyanok, nem fogják az oviban tartani.

2010. dec. 3. 17:56
 62/64 anonim ***** válasza:
Köszönöm,nem nagyon kell utánanéznem semminek,mivel magam is tanítónő vagyok,volt már jópár első osztályom,azt is hagytam ott anno.Méghogy az nem kemény fizikai-szellemi munka??Hát persze,nem a vasat ütik a gyárban,de bizony reggeltől 4 óráig ott bírni kell,tanulni,szaladozni,játszani,elviselni a gúzsba kötést,szabályokat,kötöttségeket,tömik a gyerek fejét rendesen egész nap a tudományokkal..Bizony,találkoztam,nem egy gyerekkel,köztük a védőnőm kisfiával,akit visszatartottak még oviba,mert annyira vékonyka volt,és most h felkerült,szegényke szerdáig bírta a terhelést,koránkelést,napközben pedig pontban fél 3 ra lett elege az iskolából és az ottlétből,pedig tündéri,okos,egészséges gyerek volt.Szóval erről ennyit..
2010. dec. 3. 18:21
 63/64 anonim ***** válasza:

Erről az egészről annyit, hogy mivel csak 15 kg voltam, és a legkisebb, valóban volt vele probléma, hogyan fogom bírni az iskolát. Ezért anyukámnak egy külön felmérőre kellett vinnie engem, ami szellemileg és fizikailag is nézte az érettségemet (én nem emlékszem rá, de biztos így volt, anyum mesélte). Ott a felmérőn derült ki, hogy messze az életkoromat meghaladó a szellemi érettségem, úgyhogy még szép, hogy mehetek suliba, nem kérdés... Ez most dicsekvésnek tűnik, de nem akarom, hogy bárki azt akarja ebből kihozni, hogy az IQ-mat magasztalom és fitogtatom...

Na erről ennyit. Itt fejeztem be az értelmetlen, meddő vitát.

Ha 6 évesen 33 kg egy gyerek, az akkor is hatalmas gáz. De mint már többen írtuk, ez eléggé kamuszagú dolog...

2010. dec. 3. 20:30
 64/64 anonim ***** válasza:
0%
Banyuci,a 6 éves 33 kilós gyerek éppen annyira gáz,mint a 6 éves 15 kilós.Ami történt,lényegében az,hogy azt vártátok,hogy a "szoptatós" anyuka benyög vmi alultáplált,sínylődő alig-kilós gyereket,majd amikor közölte ennek az ellenkezőjét,akkor meg az volt a baj,a lényeg az volt,h beleköthessetek.Nagyon is el tudom képzelni,hogy az anyuka már csak azért is rádobott egypár kilót az amúgy normál súlyú gyerekére a kommentjében,mert tudta,hogy bele fogtok kötni,ha nem túloz kicsit.Hát ez így is sikerült.
2010. dec. 3. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!