Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak egy szóval válaszolnál?...

Csak egy szóval válaszolnál? Mivel kezdted a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 12:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
0%
1 éves koráig kizárólag szopizott??? Ez azért elég erős túlzás... gondolom azóta is válogat, nehezen tanult meg rágni, stb...
2010. nov. 30. 08:29
 52/64 anonim ***** válasza:

Nem válogat egyáltalán és rágni is tud, már 6 éves

33 kg és 135 cm...

ja és még megfázva sem volt soha

2010. nov. 30. 11:02
 53/64 anonim ***** válasza:
0%
6 évesen én 15 kg voltam, nem 33... erről ennyit...
2010. nov. 30. 13:22
 54/64 anonim ***** válasza:

6 évesen 33 kg? Nagyon sok, inkább az egészségére kellene jobban figyelned, hiszen ha így folytatódik, akár baja is lehet.

Zárójelben jegyzem meg, hogy egyszerűen hihetetlen a számomra, hogy létezik olyan ember, aki soha nem volt megfázva.

A gyerekbetegségeket sem kapta el? Az oviból sem vitt haza semmit?

Bocs, hogy kételkedem, de ilyen nem létezik.

2010. nov. 30. 13:28
 55/64 anonim ***** válasza:
7%

Ki van zárva az egész, úgy, ahogy van. Messziről jött ember azt mond, amit akar. Ez internet, nem tudod leellenőrizni, hogy hazudik-e... 1 éves koráig kizárólag szopizott, soha nem nézett ki semmilyen kaját az szülei szájából. Így volt 15 kg. 6 évesen 33 kg. Soha semmilyen gyerekbetegsége nem volt, még csak náthája sem.

Én meg most jöttem le a falvédőről.

2010. nov. 30. 13:54
 56/64 anonim ***** válasza:
0%

6 évesen 15 kg?elég szomorú

mikor engedtek iskolába 11 évesen, pfu

2010. dec. 3. 13:17
 57/64 anonim ***** válasza:
0%
Kicsi voltam és vékony, és ENGEDTEK iskolába!!! De az tény, hogy nem voltam 33 kg-os kövér disznó...
2010. dec. 3. 13:19
 58/64 anonim ***** válasza:

6 évesen 16 kiló voltam, és engedtek iskolába.

Az egész család ilyen vékony, nem ehhez mérik az iskolaérettséget.

Egyébként a fiam nem követi a hagyományokat, két és fél évesen 14 kiló:)

2010. dec. 3. 13:31
 59/64 anonim ***** válasza:

Kedves 70%-os, egy 6 éves gyerek átlagosan 21-22kg.

Ehhez képest a 15 kg még mindig nem annyira gáz, mint a 33.

Hiszen Banyuci átlag alatt volt 6kg-val, de a te gyereked átlag felett van 12!!!kg-val.

Remélem tisztában vagy vele, hogy ezzel mennyit ártasz szerencsétlen gyereknek. Nem büszkélkedni kellene azzal, hogy 6 évesen másfélszer akkora, mint lennie kellene, hanem tenni ez ellen.

És nem értem honnan vetted azt a butaságot, hogy az iskolaérettséget kilóhoz kötik.

Banyuci: ne húzd fel magad, szerintem is kamu az egész. Igazad van, messziről jött ember azt mond, amit akar. Majd legközelebb utánanéz annak, amit kamuzni akar, és nem ég ekkorát.

2010. dec. 3. 13:43
 60/64 anonim ***** válasza:
53%
Hát szerintem meg gáz,a 15 kiló is iskoláskorban,meg a 33 is..meg az is gáz,amit csináltok.Mellesleg igenis nézik a fizikai állapotot,és így a kilókat is az iskolaérettségi vizsgálaton.Bármennyire is érett az iskolához egy gyerek,nem fogják engedni ha korához képest gyenge a fizikuma elsőbe,mert nem fogja bírni a megterhelést.Legalábbis a jobb helyeken..
2010. dec. 3. 17:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!