Csak egy szóval válaszolnál? Mivel kezdted a hozzátáplálást?
Miért kaptam 0%-ot?
Mert 4 hónaposan nem almáztattam a gyerekemet?
1 éves koráig kizárólag szopizott (megjegyzem akkor volt 15 kg) és natur rizstortát kapott gyümölcsökkel.
Első szülinapján
Inkább követendő példa kéne legyen a kizárolagos szoptatás
Szerintem azért kaptál 0%-ot, mert akármilyen az a torta, elég hirtelen váltás anyatej vagy tápszer után. De ezt csak én gondolom.
Nem hiszem, hogy példát mutatsz másoknak a szoptatással, hiszen nem te vagy az egyetlen aki csinálja. De gondolj azokra, akik nem tudnak valamilyen okból szoptatni. Például én sem. A kisfiam 4 hétig szopott, utána jött egy vírus, mindkettőnknek hasmenése volt egy hétig. Volt tej, nincs tej. Hiába minden csodaszer, fejés, cicire tétel, nem lett többé tejem, és ne hidd, hogy ez olyan könnyű volt. (És NEM megbántani akarlak.)
Ma 17.56.
Én ugyan nem pontoztalak le, de hidd el, hiába lobbizik valaki a kizárólagos szoptatás mellett, fél éves kor után már a legtöbb babának nem elegendő az anyatej.
Az orvosok, és szakértők szerint sem.
Úgyhogy nem az a baj, hogy valaki sokáig szoptat, hanem az, ha elvakultan teszi ezt. Persze ezt nem rád értem, hanem pl. arra az anyukára, akinek a kisbabája egy évesen 7 kg volt, és ránézésre is alultáplált, szürkés bőrszínnel, és abszolút borongós kedéllyel. Az ő anyukája is úgy döntött, mint te, és semmit nem adott szerencsétlennek enni anyatejen kívül. Na annak a kisfiúnak sem volt elég az anyatej. Attól, hogy a te babádnak elég volt, még a gyerekek kb. 80%-nak kevés.
Arról nem is beszélve, hogy a legjobbat akarod a babádnak, majd egyből tortával kezded a hozzátáplálást? Ne haragudj, de nagyon végletes vagy. Valószínúleg ezért pontoztak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!