Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha teszek vaníliás...

Baj, ha teszek vaníliás cukrot, picit a 9 hónapos babám tápszerébe? Mert olyan marha büdös, mesterséges szaga van, meg nem is édes, és eddig csak szopott. De mostanra kevés a tejem, mert várandós vagyok.

Figyelt kérdés

Babydream 3-as natúr tápszer. Vagy van olyan, ami nem büdi? A Milumil is büdös szerintem.

A banánt nem szereti a lányom... (láttam, mildibéből van olyan)

2010. nov. 28. 10:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is sokáig csak a Bebát volt hajlandó elfogadni, annak jó az illata is, meg az íze is. De sajna elég drága. Úgyhogy utána a Müllerben vettem mindig Humana jó éjt tápszert, ez 6 hónapos kortól adható, eszméletlen jó vanília illata van, és finom édes is. És nem utolsó sorban nem 3000 Ft, mint a Beba, csak 1790 Ft. Kisfiam nagyon szerette, 1 éves koráig ezt itta reggel-este.
2010. nov. 28. 13:27
 12/18 A kérdező kommentje:

11:42-esnek: sehogyan sem, mert kizárólag szopott.

Tegnap este próbáltam, cici után, de elutasította. Meg ma reggel, és szintén nem kérte. Igazából kb. 2 korty után kiköpte a cumisüveget, és sírt. Leginkább azért, mert nem anyatej a mellemből...

Este szoktam neki adni Milupa vaníliás tejpépet, azt szereti.

Eddig egyébként reggel szopott, az elég volt neki 4, majd 3 majd 1 órára, és utána gyümit kapott tízóraira.

Este pedig szopi után sinlacot kapott. De az pillanatnyilag hiánycikk a patikánkban, így HA pépet, vaníliásat vettem helyette, amit nem hajlandó megenni. (keserű), így "sima" vaníliás tejpépet kap, ami ízlik neki. Ezek Milupák.

Reggelente minden képpen tejalapú folyadékot akarok neki adni, és mivel anyatejem kevés van, ezért marad a tápszer. Legalább 1 éves koráig akarom így folytatni.

Köszönöm , a BEBA-t megpróbálom.

És mindenkinek köszönöm a választ!!!

2010. nov. 28. 13:50
 13/18 A kérdező kommentje:

Ja, a Humana Jó éjt is ki fogom próbálni.

De megbeszéltük Apával, majd ma este ő próbálja megetetni cumisüvegből, hátha akkor nem lesz sztrájk babó részéről.

Kb 30 ml tejem van :(

2010. nov. 28. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha eddig még soha nem evett cumisüvegből, többször kell próbálni adni neki, amikor nagyon éhes. Lehet, hogy nem is a tápszerrel van a baj, inkább a cumi idegen neki. Szerintem keress neki olyan cumit, ami puhább és minél inkább hasonlít a mellbimbódhoz. Jó ötlet, hogy az apukája etesse meg vele. Ne add fel, próbálkozzatok vele, amíg el nem fogadja.
2010. nov. 28. 15:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hoyg a tápszerrel van baja.

Mi BEBA HA-t használunk, patikában vesszük, az orvos írja fel.

Attól is rosszul vagyok, amikor az üres üveget mosom, olyan büdös, a babám mégis imádja.

Valószínűleg a tiédnek az a gondja, hogy nem a ciciből kap és hogy más az íze. Nem biztos, hogy rossz neki, csak más. Próbáld többször, esetleg másfajta cumisüvegből. Nekünk az Avent vált be kombinált cumival.

2010. nov. 28. 15:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Próbáld ki esetleg, hgoy a lefejt anyatejet teszed a cumisüvegbe, akkor kiderül, mivel van neki gondja.
2010. nov. 28. 16:11
 17/18 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat!

A vaníliás cukrot nem használom :)

NUK cumit vettem, állítólag az hasonlít a legjobban a mellbimbóhoz... Remélem, ma este sikerrel járunk :)

Még egyszer köszi!!

2010. nov. 28. 18:15
 18/18 anonim válasza:
Angliában élünk,az itteni tápszerek és az otthoni között akkora a különbség, hogy a gyerekem fél napig éhezett mert annyira rossz íze és szaga volt az otthoninak, hogy nem ette meg(amikor hazalátogattunk Magyarországra). Pedig ua. márkát vettem neki. Kezdetektől adtam tápszert a babának a cicizés mellett. Pár hónap után volt annyi esze, hogy a könnyebb utat az üveget válassza. Próbáld meg nagyobb lyukú cumival,pl. 3 mérettel, így könnyeben tudja szívni. Ha ízesíteni akarod a tejet, főzzél bele a tejbe darált kekszet.Annyi vízbe ami elő van írva belefőződ a kekszet pár perc alatt, lehűtőd és belekevered a tejport. Finomabb lesz és laktatóbb.
2012. jún. 27. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!