Baj, ha teszek vaníliás cukrot, picit a 9 hónapos babám tápszerébe? Mert olyan marha büdös, mesterséges szaga van, meg nem is édes, és eddig csak szopott. De mostanra kevés a tejem, mert várandós vagyok.
Babydream 3-as natúr tápszer. Vagy van olyan, ami nem büdi? A Milumil is büdös szerintem.
A banánt nem szereti a lányom... (láttam, mildibéből van olyan)
11:42-esnek: sehogyan sem, mert kizárólag szopott.
Tegnap este próbáltam, cici után, de elutasította. Meg ma reggel, és szintén nem kérte. Igazából kb. 2 korty után kiköpte a cumisüveget, és sírt. Leginkább azért, mert nem anyatej a mellemből...
Este szoktam neki adni Milupa vaníliás tejpépet, azt szereti.
Eddig egyébként reggel szopott, az elég volt neki 4, majd 3 majd 1 órára, és utána gyümit kapott tízóraira.
Este pedig szopi után sinlacot kapott. De az pillanatnyilag hiánycikk a patikánkban, így HA pépet, vaníliásat vettem helyette, amit nem hajlandó megenni. (keserű), így "sima" vaníliás tejpépet kap, ami ízlik neki. Ezek Milupák.
Reggelente minden képpen tejalapú folyadékot akarok neki adni, és mivel anyatejem kevés van, ezért marad a tápszer. Legalább 1 éves koráig akarom így folytatni.
Köszönöm , a BEBA-t megpróbálom.
És mindenkinek köszönöm a választ!!!
Ja, a Humana Jó éjt is ki fogom próbálni.
De megbeszéltük Apával, majd ma este ő próbálja megetetni cumisüvegből, hátha akkor nem lesz sztrájk babó részéről.
Kb 30 ml tejem van :(
Nem biztos, hoyg a tápszerrel van baja.
Mi BEBA HA-t használunk, patikában vesszük, az orvos írja fel.
Attól is rosszul vagyok, amikor az üres üveget mosom, olyan büdös, a babám mégis imádja.
Valószínűleg a tiédnek az a gondja, hogy nem a ciciből kap és hogy más az íze. Nem biztos, hogy rossz neki, csak más. Próbáld többször, esetleg másfajta cumisüvegből. Nekünk az Avent vált be kombinált cumival.
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat!
A vaníliás cukrot nem használom :)
NUK cumit vettem, állítólag az hasonlít a legjobban a mellbimbóhoz... Remélem, ma este sikerrel járunk :)
Még egyszer köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!