Baj, ha teszek vaníliás cukrot, picit a 9 hónapos babám tápszerébe? Mert olyan marha büdös, mesterséges szaga van, meg nem is édes, és eddig csak szopott. De mostanra kevés a tejem, mert várandós vagyok.
Babydream 3-as natúr tápszer. Vagy van olyan, ami nem büdi? A Milumil is büdös szerintem.
A banánt nem szereti a lányom... (láttam, mildibéből van olyan)
Melyik másik fajtákat? A boltban nem nyithatom ki a dobozokat, hogy beleszagoljak :)
Melyik tápszer nem büdös??
Köszi az eddigi válaszokat!
Nem akarlak elkeseríteni, de egyáltalán nem biztos hogy bárhogy is elfogadja. Első körben próbáld meg simán. Tök mindegy hogy te büdösnek érzed. Ha ő megissza örülj neki.
Ha nem kell neki akkor próbáld pici cukorral (sima kristálycukor) vagy egy pici kakaóval. Ha úgysem kell, próbálj más tápszert. Általában a nestlé bebát szeretni szokták, és annak jó az íze is.. Vagy valamilyen ízesített tápszert (humana baby fit banános pl) Próbálgatni kell. Az én lányom mondjuk semmiféle tápszert vagy tejpépet nem fogad el. Legalább 10 félét kipróbáltunk, és önthettem ki mindet. Ezen hízik anyósoméknál a disznó :))
Eddig a Babydream tápszert hogy itta? pohárból?
Mi a Milupa Milumil HA 2 -őt isszuk és szerintem nem büdös!
Szia! Mi a Bebát ittuk és nagyon szerette a babám!
Én biztos nem tennék neki bele cukrot!
Most 1,5 éves de ha lehet akkor inkább gyümit adok neki és édességet kerülöm ha lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!