Nem túl édes a HIPP instant bébitea szerintetek?
Figyelt kérdés
kisfiam már jó ideje ezt issza,néha sima forralt vizet,narancs levét higítva.szerintetek jó ez a tea?10 hónapos múlt már a kisfiam2011. máj. 11. 18:32
1/5 anonim válasza:
az én fiam is ezt issza.lassan 10 hónapos lesz.Én mindig kevesebbet teszek belőle akkor nem édes.Emellett persze iszik vizet,babarostost is.
2/5 anonim válasza:
Pont annyira édes amennyire megédesíted vele a vizet. Ezzel azt akarom mondani, hogy kóstold meg és ha édesnek találod, akkor tegyél bele kevesebbet, hátha így is elfogadja.
3/5 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy 2,5 dl vízbe rakok 2 kis kávéskanállal. Bőven elég bele!
4/5 anonim válasza:
Én ezért nem adtam egyik gyerekemnek sem instant teát.
5/5 anonim válasza:
De édes cukros, egy ideig én is adtam, mert nem néztem meg az összetételét, de mivel cukros, hamar leszoktam róla... add neki inkább a pickwick gyerekteát nem is kell bele izésítő semmi. az enyém imádja, bár inkább csak a vizet issza (szerencsére)az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!