Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebben a hidegben hogy viszitek...

Ebben a hidegben hogy viszitek ki a babákat? Kiviszitek egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

igen, még hidegebben is. Ma pl. délután nálunk kicsit sütött a nap, bundás anorákot adtam rá és bicikliztünk egy fél órát a környéken. 15 hónapos, de a múlt télen is babakocsiztunk sokat pedig akkor még pici volt.

Ha nagyon hideg szél fúj vagy esik akkor mi nem megyünk.

2010. nov. 27. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
szegény :S
2010. nov. 27. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
nekünk az erkélyen aludt egy órát( 6 hónapos)
2010. nov. 27. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
persze, mindég megyünk. Kivéve ha nagyon erős szél fúj, vagy esik az eső. Jól beöltözünk, bekenem az arcár és mehetünk. Igényli is, hogy menjünk mindennap. Max. 1-2 nap kihagyás lehet, utána már nyűgös. De mondjuk mindennap megyünk, mert a boltba le kell mennünk.
2010. nov. 27. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

első vagyok. Nem tudom miért írta valaki, hogy "szegény".

Na, mindegy... mert egyáltalán nem szegény...

szerintem nagyon jót tesz a babáknak a levegőzés, még ha hideg van kint akkor is. Fel tudunk öltözni.

2010. nov. 27. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Így van. A hideg ellen lehet védekezni-nem úgy mint a meleg ellen- és kell a levegő.

Nyilván egy 6 hét alatti babát nem szabad kivinni -5 fok alatt, de a nagyobbakat igen, és kell is.

Mi is mentünk mindig minden nap sétálni, csak akkor nem , ha esett, vagy nagyon fújt a szél.

Mire irányul a hogy kérdés?

Mikor? Miben? vagy mire?

Babakocsiban, jól felöltöztetve, takarva, lábzsákkal, késő délelőtt.

2010. nov. 27. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
16 hónapos kisfiam van, igazi menő manó, mi ma is kint voltunk kb 2 órát, ő egyfolytában jön megy, minden érdekli, én meg már majd szétfagytam :)
2010. nov. 27. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, az első fiam januári akkor sokkal hidegebb volt mint most és kint volt minden nap jó nem órákat jól be volt öltöztetve.

2 gyerekes anyuka

2010. nov. 27. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
mi is megyünk, de ha zuhog az eső vagy erős szél fúj, akkor nem. ha 2-3 napig ilyen van, akkor csak a teraszra megyünk ki negyed órára. bundás overáll, ha dolgom van (pl. bolt, ügyintézés), és olyan az idő, esővédő a babakocsira és kész. be van ölltöztetve, takarva, mégis levegőzik.
2010. nov. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!