Kiviszitek a babátokat ebben a hidegben?
Nekem ma muszáj lesz:S
Newm szeretem kivinni -10 alatt, de ma feltétlen el kell intéznem valamit, és nem tudom kire bízni:(
Igen, tegnap is kint voltunk. Ne órákra gondolj, de egy 20 perc fél óra belefér szerintem. Jó levegő van, kevesebb a vírus a baci a hideg miatt. Kell neki egy kis levegő na meg nekem is, nem tesz jó ha be vagyunk poshadva a lakásba.
Jó melegen fel kell öltöztetni. Alá-fölé takaró és mehetünk is.
Én így öltöztettem tegnap a 6 hós fiamat. Rövid ujjú bodi, hosszú ujjú pulcsi, vastag kapucnis mellényke, harisnya, zokni, overál(kezeslábas) sapi, rá a mellény kapucnija+ az overál kapucnija, (hogy ne nyomja a nyakát) kis csizma. Alulra tettem a babakocsiba egy vastag plédet, felülről is betakartam egy vékonyabb takaróval és feltettem a lábzsákot is a kocsira. A kis kezét bebújtattam az overál alá, de kevésnek bizonyult, mert nagyon hideg volt a kis keze mikor hazaértünk, legközelebb kesztyűt is adok rá.
Szia!Sajnos nem merek kimenni vele,tegnap azt hiszem megfázott.Már köhécselt reggel,folyt a nózija.
A tegnapi sétánál jókedvében vagy 10 percig sikítozott,lehet,hogy emiatt hűlt meg.
Pedig ma nálunk nagyon szép idő van,süt a nap.
Hmmm,pedig sosem volt emiatt probléma,most meg kényszerszünet lesz....:(
Mi megyünk, mint tegnap is! 1 órára tuti.
Intézni való is van!
6 hónapos
Én szerintem ma nyitott ablaknál levegőzünk kicsit, max. kitolom az erkélyre fél órára, ha pár fokot melegszik az idő. Itt kb. -10 fok van most.
Tegnap nagyon beöltöztettem, boltban, patikában voltunk, szerintem az sem tett jót neki, hogy a mínuszról be a meleg boltba, aztán ki a hidegbe megint.
Már nagyon jöhetne a tavasz!!! :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!