Kiviszitek a babáitokat ilyen hidegben levegőre?
Figyelt kérdés
Mennyi az a hőmérséklet, amíg ki lehet vinni? Mennyi időre? Kb hánykor van a "legjobb" idő?2010. dec. 1. 08:38
1/11 anonim válasza:
Valószínű délben, illetve kora délután érdemes kivinni, már csak abból kiindulva, hogy nyáron is azt mondják, akkor van a legmelegebb, mert akkor jár legmagasabban a nap. Minuszba nem nagyon érdemes kivinni. Max addig, amíg kiszaladsz vele a boltba, ami nem fél órányira van.
2/11 anonim válasza:
-10-ig lehet kivinni. Nem tudom mekkora a gyerek-ha csak babakocsis séta, az max. negyed óra legyen. Védő krémet tegyél az arcára mindenképpen. Ha már nagyobb gyerek, aki szaladgálhat, azzal én egy fél órát maradnék, esetleg picit többet.
3/11 anonim válasza:
Én kiviszem, jól felöltöztetve nem lesz baja, a levegő meg kell. Lesz ennél hidegebb is, akkor is ki kell menni, úgy tudom -10 fokig nyugodtan lehet sétálni. De nem sokáig, fél-1 óra max. 1 éves. Mi délelőtt szoktunk menni.
4/11 anonim válasza:
Mi is mindig délelőtt megyünk, ebédre (dél) jövünk haza. 11 hós a fiam, tegnap kb. 45 percet voltunk kint, de ennél többet szoktunk. Tavaly is újszülöttként a levegőn aludt 2-3 órákat egész télen.
5/11 anonim válasza:
Ma mi biztos nem fogunk kimenni,mert itt nálunk szakad a hó.Bár annyi kintlétünk lenne,hogy a fiamat hozzuk-visszük az oviba,de a héten ő is itthon van,mert kötőhártyagyulladása van,igy nem megyünk sehova.Esetleg ha megáll majd a hó akkor kimozdulunk picit,de ilyen időben jobb ittbent.Jól irták előttem,kb. fél órás séták,kintlétek elég ilyen hidegben.
6/11 anonim válasza:
Mi is kimegyünk, 10 hónapos. Levegőn alszik 2-3 órát. A séta pedig vásárlás, tehát nem vagyunk folyamatosan kint a hidegben.
7/11 anonim válasza:
Szia! Amíg enyhe volt az idő, a kisfiam (1 éves) kint aludt délutánonként kb. 1,5 órát. Múlt hét óta, hogy ilyen hideg lett, ebéd után leviszem 1 órára, utána itthon alszik. Ha nem esik vagy fúj a szél durván, minden nap megyünk, jól beöltöztetve+bundazsák, mert ha egyszer kénytelenek vagyunk itthon maradni, kitör a botrány. Nem eszik rendesen, nem akar aludni, szóval muszáj egy picit a levegőn lennünk. Üdv.
8/11 anonim válasza:
Orvosok mondják: Hidegben ki lehet vinni (persze jól felöltöztetve ugye), hideg nem bántja a picit, főleg babakocsiban, körbe bugyolálva, még egészséges is. Egyetlen dolog bántja, ha erős szél társul hozzá. Tehát hidegben lehet, erős szélben nem tanácsos (felső légúti gondokat okoz).
9/11 anonim válasza:
Azt mondjak, hogy havazas utan a legtisztabb a levego, igy mindenkeppen jo, ha valamennyi idore kivisszuk a gyerekeket. Mi biztos kimegyunk 13.15 fele, mert megyunk az oviba a tesoert. -10 alatt azert nem tul jo mar, de most nincs annyi. Nalunk -1 fok van most.
10/11 anonim válasza:
Most jöttünk haza.
7hós, babakocsiba, bebugyolálva, csak a szeme látszott ki :)
Nagyon élvezte, esett a hó, még ilyet nem látott.
Kb.: 45percet voltunk, gyógyszertár, bolt is volt benne 5-5perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!