Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van-e a babatoknak valami...

Van-e a babatoknak valami "rongya" (vagy jatek) amitol keptelen megvalni?

Figyelt kérdés
Miota az a kedvence? Hogyan kerult hozza? Attol meg szokott nyugodni ha esetleg siros kedveben van? Jo, hogy van egy ilyen "baratja", amitol nem szeret megvalni?
2010. nov. 27. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hat, az en kisfiam egy rozsaszin!!! laposparnat szorongat alvokanak es van egy oriasmacija ami nagyobb mint o, annak meg enekel es beszelget is vele :-) A kisparna veletlen vasarlas volt amikor meg nem tudtam, hogy kisfiut varok es egyszer mosasban volt a masik parnaja, hat megkapta ezt, azota van a rozsi-cupor, merthogy mezesbodonos mackokkal van tele :-D
2010. nov. 27. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Kislányomnak egy malackás alvó rongyija van, és persze hozzá tartozzéként a cumija. Ezek nélkül sehova nem lehet/szabad elindulnunk:):)
2010. nov. 27. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,egy puha babatakaro ami mar a korhazba is vele volt mikor megszuletett. Ha faradt lesz mindig megy es megkeresi,alvasnal elengedhetetlen, anelkul nem is alszik. Oda szoritja az orrahoz,arcahoz es percek mulva mar alszik is. Olyan edes :) Most 16 honapos

2010. nov. 28. 05:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak egy kutyafejű alvós rongyija van, illetve kettő. Vettem már egy második "példányt" is, hogy felváltva tudjam mosni. Ugyanis a szájába veszi a két alsó csücsök közül az egyiket, és így állandóan csupa nyál. Ha jól tele van nyállal, akkor meg szívogatja... kész vagyok tőle. Persze ha valamelyiket kimosom, azonnal ráteszem a radiátorra, és sajnos csak percek kérdése, hogy megtalálja és lenyúlja onnan (14 hónapos).
2010. nov. 28. 08:08
 15/16 A kérdező kommentje:

Kicsi dragak, hogy ragaszkodnak ahhoz, ami az oveke :)

Szerintem nem kell elvenni toluk ezeket a targyakat, eljon majd az ido mikor majd azt mondjak, hogy "tul nagyok" ok mar az ilyesmihez... Addig is hadd elvezzek ezt a fele tarsasagot :)

Olyan szivesen megnezenem a babaitokat :)

2010. nov. 28. 10:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok, itt van csomó kép a kisfiamról, meg tudod nézni, ha szeretnéd: [link]
2010. nov. 28. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!