Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zinat szirupot hogy tudtátok...

Zinat szirupot hogy tudtátok beadni a babátoknak? Mert én képtelen vagyok.

Figyelt kérdés
probáltam tejbe tenni, pippetába felszivni és úgy oda adni de nem nyeli le. tényleg csak 20 ml viz kell a granulátumhoz?
2009. máj. 18. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg fekvő helyzetben és az orrát picit fogd be.Habár olyan keserű,hogy az én fiamba sem tudtam beleerőltetni.Komolyan mondom azzal itatnám meg aki készítette :)
2009. máj. 18. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Na az én lányom szereti. Simán beveszi. bár igaz más gyógyszert is.

Most kapott rendes tabit, amit összetörök neki és vízzel hígitom aztán gyorsan be. Na ennél mondja hogy keserű, de addigra már lement. Két éves.

2009. máj. 18. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:

a csomagolasban kellene lenni meropoedenykenek, annyi viz kell, ugy remlik, 20 ml.

elkeszites elott ajanlott magat a granulatumot is jol felrazni, konnyebben fog majd feloldodni, bar a szirup mindenkepp nagyon suru lesz. hasznalat elott mindig felrazni..

en eddig minden gyogyszert panadolos fecskendovel adtam be, legtobbszor fekve. ha kanallal probalkoztam, a fiam enni sem akart aztan, ugy felt tole. Most mar nagyobb, elfogadja a kanalat is,de keszenletben van a viz gyorsan leobliteni:)

2009. máj. 18. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!