Van-e a babatoknak valami "rongya" (vagy jatek) amitol keptelen megvalni?
Nekünk csak a cumi van,20 hós a fiam.
Ha sir jó mert megnyugtatja,de amugy rossz mert már előre félek,hogy fogom leszoktatni róla.:)
Az én lányomnak (20 hónapos) alvós macija van és persze a cumi.Annyira szereti,hogy két lépést nem megy nélküle,mégha csak a másik szobába megy akkor is viszi.Van belőle három,mert egy nála van,a másik mosásban (sár,csoki,pörkölt..)a harmadik pedig vésztartalék.Amúgy a sógornőméktől kapta még két hónapos korában.
Még az első szülinapi tortáját is a maciról mintázták :)
Ilyen volt:
szia! 2 éves kisfiam szaténhuzatú kispárnával alszik, ha messzebb megyünk, mindig becsomagolok egy szatén kispárna huzatot is, mert megnyugtatja ha "óriási" tragédia is van, vagy segít az elalvásban akár idegen helyen is.
már 1 éve ez a "simije", úgy alszik el, hogy morzsolgatja a csücsét :)
amikor szopott pici korában, végiggombos szatén hálóingem volt (az volt a legpraktikusabb) és szopi közben a hálóingem ujját babrálta. szerintem erre a meghitt együttlétre emlékezteti.
Milyen edes tortenetek :)
Olyan kis dragak lehetnek, ahogy "cirkuszolnak" azert, ami az oveke, es CSAK az oveke :)
Utolso elotti, nagyon jopofa a torta, s epp mi is kaptunk egy olyan kis macikat, vagyis nem maci, hanem cicus, ugyanolyan mint a tietek(feje kitomott, a "teste" pedig csak a ruhacska), de azon gondolkodtam, hogy beviszem a korhazba mikor megszuletik, es hatha azt ugy megszokja, es majd ha "krizis" van attol is kicsit biztonsagban erzi majd magat :)
Epp ezt akartam kerdezni, hogy valahogy nem ugy kene egy targyat hozzaszoktatni, hogy cicizes kozben...? mert, hogy az a targy majd arra emlekezteti, hogy biztonsagban van...
Edes kis "tortenetek" ezek, ilyenkor ugy elkepzelem, hogy milyen kis dragak lehetnek a kedvencukkel :)
Boldog babazast kivanok Nektek!
Aztan varok meg ilyen kis torteneteket :)
Az én kisfiamnak egy bocis morzsolgató kendő a kedvence. Az is kitömött fejű, rongy testű. Nagyon szereti, ölelgeti, simogatja. Nekünk is van egy tartalék, mert különben nem tudnám kimosni. Másfél éves koráig csak alváshoz használta, most 2 éves lesz és már napközben is többször kihozza az ágyából.
A mai eszemmel nem szoktatnám rá, mert nem tudom hogy fogjuk elvenni tőle. Ugyan ez a helyzet a cumival is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!