Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van-e a babatoknak valami...

Van-e a babatoknak valami "rongya" (vagy jatek) amitol keptelen megvalni?

Figyelt kérdés
Miota az a kedvence? Hogyan kerult hozza? Attol meg szokott nyugodni ha esetleg siros kedveben van? Jo, hogy van egy ilyen "baratja", amitol nem szeret megvalni?
2010. nov. 27. 16:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nekünk csak a cumi van,20 hós a fiam.

Ha sir jó mert megnyugtatja,de amugy rossz mert már előre félek,hogy fogom leszoktatni róla.:)

2010. nov. 27. 16:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Unokaöcsém "pápái"-ja. MIkor megszületett, egy promóciós csomagban volt, Pampers párna. Pici, lapos, olyan babáknak való. Az olyan szinten hozzánőtt, hogy úgy tudott leszokni róla, hogy egyszerűen elfogyott. A sok használattól, mosástól. Jó volt, mert egy pillanat alatt megnyugodott tőle, de egyszer egy fél napig nem találtuk, képzelheted azt az ordítást (végül a hűtőben lett meg). Hamarosan 5 éves lesz, talált magának egy másik kedvencet, ez meg a "bökős párna" ezzel alszik, de szerencsére már nem ragaszkodik olyan szinten hozzá, mint a "pápái"-hoz :) Na, én ezért nem adok semmit a lányomnak :)
2010. nov. 27. 16:28
 3/16 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak a kedvence az úszó gumija.Régóta vele van,mikor elöszőr mentünk vele strandra.Junius környékén.Leengedni nem lehet,nem is visszük magunkkal sehová,kicsit vicces lenne.Van hogy kéri menjünk haza az uszokához.Reggel az az első,hogy megszeretgeti és napközben is sokat hordozza,Micimackós.Probáltam mást,egyenlőre ez a kedvenc.20hónapos,remélem váltani fog.:)
2010. nov. 27. 16:32
 4/16 anonim ***** válasza:
Pici kora óta eltulajdonította tőlem a szivecskés plüss kispárnámat (pedig de jó is volt rajta aludni... :)), van rajta egy egér figura is, és azt piszkálgatja, a farkincáját tekergeti. Sokszor húzza-vonja maga után a lakásban, különösen ha már fáradt és jelzi, hogy menjünk pihizni. A fiam mondjuk nem egy síros fajta, de ha fáradt v.nyűgösebb, akkor mindig kicsit "felvidítja" a párnája. Ja, egyébként az az övé, tehát ha mi véletlenül ráfekszünk jön, és elrabolja a fejünk alól. :) Most egy éves, szeritnem még nem gond, ha ragaszkodik ennyire valamihez. Egyébként meg abból szempontból örülök is, hogy ha pl. a mamánál kell aludnia, visszük ezt is és semmi gond.
2010. nov. 27. 16:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányomnak (20 hónapos) alvós macija van és persze a cumi.Annyira szereti,hogy két lépést nem megy nélküle,mégha csak a másik szobába megy akkor is viszi.Van belőle három,mert egy nála van,a másik mosásban (sár,csoki,pörkölt..)a harmadik pedig vésztartalék.Amúgy a sógornőméktől kapta még két hónapos korában.

Még az első szülinapi tortáját is a maciról mintázták :)

Ilyen volt:

[link]

2010. nov. 27. 16:41
 6/16 anonim ***** válasza:

szia! 2 éves kisfiam szaténhuzatú kispárnával alszik, ha messzebb megyünk, mindig becsomagolok egy szatén kispárna huzatot is, mert megnyugtatja ha "óriási" tragédia is van, vagy segít az elalvásban akár idegen helyen is.

már 1 éve ez a "simije", úgy alszik el, hogy morzsolgatja a csücsét :)

amikor szopott pici korában, végiggombos szatén hálóingem volt (az volt a legpraktikusabb) és szopi közben a hálóingem ujját babrálta. szerintem erre a meghitt együttlétre emlékezteti.

2010. nov. 27. 16:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Egy nagyon ronda kispárna. Tul.képp nem is tudom mikor szerette meg ennyire de 8 hósan már tuti csak azzal tudott elaludni.. egyrészt jó mert ha nyűgös, sokat segít neki. másrészt rossz mert ha ott hagyjuk vhol vagy otthon felejtjük, kitör a balhé, nem alszik el nélküle csak sír. Azonkívül nem is szép, úgy kell ellopni tőle kimosni.
2010. nov. 27. 16:57
 8/16 A kérdező kommentje:

Milyen edes tortenetek :)

Olyan kis dragak lehetnek, ahogy "cirkuszolnak" azert, ami az oveke, es CSAK az oveke :)

Utolso elotti, nagyon jopofa a torta, s epp mi is kaptunk egy olyan kis macikat, vagyis nem maci, hanem cicus, ugyanolyan mint a tietek(feje kitomott, a "teste" pedig csak a ruhacska), de azon gondolkodtam, hogy beviszem a korhazba mikor megszuletik, es hatha azt ugy megszokja, es majd ha "krizis" van attol is kicsit biztonsagban erzi majd magat :)

Epp ezt akartam kerdezni, hogy valahogy nem ugy kene egy targyat hozzaszoktatni, hogy cicizes kozben...? mert, hogy az a targy majd arra emlekezteti, hogy biztonsagban van...

Edes kis "tortenetek" ezek, ilyenkor ugy elkepzelem, hogy milyen kis dragak lehetnek a kedvencukkel :)

Boldog babazast kivanok Nektek!

Aztan varok meg ilyen kis torteneteket :)

2010. nov. 27. 17:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak (10 hónapos) már nagyon régóta a textilpelenka a favorit...:) Akárhova megyünk, a "pelát" hozni kell, mert botrány van! :)) Az egyik kezével állandóan azt morzsolgatja, a másikkal meg cumizik. :) Amikor nagyon pici volt, és sírt, mert megfogta egy számára idegen ember, csak odaraktuk az illető vállára a "lekenyerező kendőt", és már csönd is volt. :)) Léna csak bújt bele, mintha kötelező lenne. :)) Azóta is imádja..:) Érdekes, hogy nekem is a pelus volt a kedvencem, az összes kicsi kori képemen azzal vagyok lefotózva. :))
2010. nov. 27. 17:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnak egy bocis morzsolgató kendő a kedvence. Az is kitömött fejű, rongy testű. Nagyon szereti, ölelgeti, simogatja. Nekünk is van egy tartalék, mert különben nem tudnám kimosni. Másfél éves koráig csak alváshoz használta, most 2 éves lesz és már napközben is többször kihozza az ágyából.

A mai eszemmel nem szoktatnám rá, mert nem tudom hogy fogjuk elvenni tőle. Ugyan ez a helyzet a cumival is.

2010. nov. 27. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!