Ha kisbabád, gyermeked ekcémás, leírnád a szülésed körülményeit?
nagyon köszönöm a válaszokat. a kisfiam már elmúlt egy éves, 3 hónapos korában jött ki az ekcémája, nagyon komoly szinte, az egész gyereket ellepte. mi is voltunk kórházban, e mellett minden alternatív gyógymódot kipróbáltunk - mondanom sem kell, egyik sem jött be -, én 1 évig nem fogyasztottam tejterméket, de olyan szinten, hogy még olyat sem ettem, amiben tejszármazék volt, most a kisfiam is eszik minden tejest, iszik tejet is, és nem ettől van... semmilyen élelmiszerrel nem hozható összefüggésbe, babamosószerrel mosok, ecettel öblítek, gyógyszertári krémekkel kenem, fürdetőkrémet használok, igyekszem tartósítószer mentes, vegyi anyag mentes élelmiszert vásárolni, amit lehet, magam készítek. vezetek egy kis füzetet, amibe beleírom, hogy mit eszik, milyen a bőre, hogy alszik, mikor kenek szteroiddal,szóval minden benne van, hogy kiszűrhessem, mitől jön elő, de még nem tudtam kitalálni így sem. remélem, hogy egyszer ő is kinövi.
mondjuk most már jobb a helyzet, mert ha bekenem szteroiddal, akkor elmúlik - voltak olyan hónapok, hogy hiába kentem, semmi eredmény nem volt. most bekenem, elmúlik, és egy pár napig nem kell újra kennem. még mindig véletlenszerűen jön elő, belángol mint az állat, aztán néhány napig jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!