Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 honapos babanak lehet...

3 honapos babanak lehet banant adni probalkoztam narancs level csak nem tudom szabade adni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 14:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
40%

Nem,csak tele van allergiásokkal az egész ország.

Meg dagadt emberekkel:-((((

Az anyatejnél nincs egészségesebb!!!

2010. nov. 28. 08:50
 32/38 anonim ***** válasza:

Az anyatej a legegészségesebb igen, de utánna eszi azt a sok sz.. kaját. Készételek, félkész ételek, zacskós leves stb. televan E...vel. És nem a csecsemő lesz elhízott hanem a felnőtt, "mindegy" mit kapott gyerekkorában. azonkívűl tesped a tv, meg számítógép elött. (most én is)Lehet gyereket egészségesen nevelni tápszerrel, és anyatejjel is. Pl. akik örökbefogadók, azok szerinted, mit adnak a picinek akit pár hósan fogadtak örökbe. Gondolod mindenki kap anyatejet? De már teljesen eltértünk az eredeti témától.

3 hósan még ne adj neki banánt, várjál még vele pár hónapot.

2010. nov. 28. 16:48
 33/38 anonim ***** válasza:
Szabad neki banánt adni, csak a csúnya gyerekek miatt szokták ajánlani, hogy csak idősebbeknek, mert volt példa, hogy rossz oldalán dugták be a banánt a szülők.
2010. dec. 26. 14:23
 34/38 anonim ***** válasza:
Az én fiam tápszeres, mert nem nagyon akart szopizni már a kórházban sem. Megkérdeztem a doktornéninket a hozzátáplálásról és az ő tanácsára 3 hónapos korában az alma levével kezdtük el. Nagyon ízlett neki, én következőként adtam a banánt. Fogja a székletet, úgyhogy óvatosan kell adni, de nem lesz tőle baja, ha nem hajlamos egyébként bármilyen allergiára. Tegnap voltunk 5 hónaposak, ma már a reggelin és a vacsin kívül minden étkezés ki van váltva és semmi baja nincs, sőt: sokkal jobb az étvágya, hogy változatosabban eszik. Régen mindig nagyon nehezen kakált, most pedig már napi 2 kakánk van. A naranccsal valóban várj még min. 6 hónapos koráig szerintem.
2011. márc. 10. 10:23
 35/38 anonim ***** válasza:

utolsónak:

tudod a fimank is ki volt váltva 5 hónaposan a tízórai, ebéd, uzsi, aztán 1 évesen kiderül, hogy ekcémás. Szóval életem legnagyobb baklövését követtem el, amit még így 10 év távlatából is 1000x bánok

6 hónapig csak anytej, vagy tápszer!!!!!

2011. márc. 10. 11:14
 36/38 anonim ***** válasza:

11:14-esnek:

A fiam a tápszertől kakálni alig tudott, pedig sok próba után már a hasfájós, szorulásos babáknak való tápszert kapta, de attól se lett jobb a helyzet. 4680grammal született, 3 hónaposan már 8 kg volt, állandóan tudott volna enni, nem volt neki elég a korának megfelelő mennyiség. Többet pedig nem adhattam, se mennyiségre, se sehogy. Mióta vegyesen eszik, azóta rendeződött a pocakhelyzet, alig-alig fáj a hasa és nem hízik olyan drasztikusan, élvezettel eszik. Szerintem ha valaki hajlamos rá, akkor úgyis kijön rajta, hiába próbáljuk elodázni a dolgot.

2011. márc. 11. 18:39
 37/38 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Látom már nagyon régen tetted fel a kérdést, azóta már egész biztosan megoldódott a banán probléma... boldog lennék ha megírnád végül akkor hogyan döntöttél és lett e bármilyen következménye a döntésednek.

Kedves Mindenki, aki bírálta: ne haragudjatok de miért kell ilyen hangnemben válaszolni és legfőképpen miért kell "bíráskodni" más felett? Jaj persze, Nektek tökéletes babátok van, tökéletes az anyatejetek éppen elég éppen jó a babátoknak.

Nekem is 3 hónapos a babám, és ekcémás lett, holott csak anyatejet kapott eddig. A mai napon házi orvosunk tanácsára egy kávéskanál banánt adtam Neki, mert a banánban CINK van, ami az ekcéma egyik fő természetes ellenszere.

És valóban én is kaptam 2 hónaposan főzeléket, itt vagyok... nincs ekcémám, nincs allergiám, semmi bajom.

Nem azt mondom, hogy akkor gyerünk adjunk minden babának azonnal húslevest, de ha valamilyen okból kifolyólag kell, akkor kell és nézzünk már tükörbe Anyukák, és szálljunk magunkba. Azt gondolom minden esetben a védőnővel, házi orvossal kell beszélni és nem más okoskodóra bízni a gyermekünket.

2013. dec. 17. 23:34
 38/38 anonim válasza:

Ez az anyatejes kontra tápszeres babák dolog tisztára olyan mint a politika...vannak a balosak és a jobbosak, és megy a sárdobálás.

Ha van anyatej az nyilván jó dolog, a természet rendje ez, de van amikor minden erőfeszítés ellenére nincs az anyukának teje.

Én a saját anyatejemre voltam allergiás (oxitocin allergia) égő, viszkető csalánkiütések borították az egész testemet az arcom kivételével. Tényleg az egész testemet (hónalj,talp stb...)

A törölközőt harapva szoptattam,mert a mellem is égett,viszketett közbe...1,5 órát fejtem sírva, vakaródzva 100 ml-ért (tejcsatorna szűkületem is volt)...aztán volt egy pont,mikor letettem a fejőgépet, és elővettem a tápszert.

Az anyukám sokáig szoptatott míg pici voltam, mégis órákig sorolhatnám mikre vagyok allergiás. 4 hónaposan kezdte a hozzátáplálást almalével (akkoriban se banán,se narancs ne volt, mielőtt bki kérdezné:)), és csak háztáji bio zöldséget, gyümölcsöt kaptam.

Sokszor nem ezen múlik!

Ne kioktassuk a másikat, hanem segítsünk rajta!

2016. jún. 23. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!