3 honapos babanak lehet banant adni probalkoztam narancs level csak nem tudom szabade adni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 14:28
1/38 anonim válasza:
3 hónapos babánál semmit se kéne még adni. anyatej bőven elég min. félé éves koráig!
2/38 anonim válasza:
Én biztosan nem adnék egy 3hónapos kisbabának banánt!miért akarod ilyen korán elkezdeni a hozzátáplálást?
3/38 anonim válasza:
Szerintem is kicsit korai még bármi mást adni az anyatejen vagy tápszeren kívül. Miért akarod elkezdeni a hozzátáplálást?
4/38 anonim válasza:
Vegyél kismamakönyvet! Egyébként egzotikus gyümit még ne, almalével lehetne max kezdeni. de hozzátáplálást fél éves kornál korábban felesleges elkezdeni.
5/38 anonim válasza:
Narancslé???
Ugye ez valami kamu kérdés?
6/38 anonim válasza:
Szi.Én 4 hósan adtam elöszőr banánt-narancsal.Lehet adni nem kell a sok kockafejű anyukára hallgatni.
7/38 anonim válasza:
Inkább almát, őszibarackot, a banánt én 4 hónap körül adtam!
8/38 anonim válasza:
14:50
Te vagy kocakfejű, ha ennyire nem fontos a babád:-(((((((
Narancsot 1 éves kor után!!
9/38 anonim válasza:
Kedves Anett23! Azért egy 3 hónapos és egy 4 hónapso gyermek között van egy egész hónap, ami ebben a korban iszonyat sokat számít!
Egy kockafejű anyuka
10/38 anonim válasza:
egy szintén kockafej, aki 6 hónaposn kezdte a hozzátáplálást és még minidg szoptat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!