Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 honapos babanak lehet...

3 honapos babanak lehet banant adni probalkoztam narancs level csak nem tudom szabade adni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 14:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
48%
Már van egy 7 éves lányom aki makk egészséges és igenis számit a kisbabám.Számomra a gyerekek a legfontosabbak.Kezdésnek az alma,barack kell ez igaz,de semmi baja nem lesz a banántól.
2010. nov. 26. 14:55
 12/38 anonim ***** válasza:
61%
Ezt hagyuk,hogy 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást és még mindig szoptatok,mert a nagynál 3 hósan kezdtem orvos javaslatára(Nagyon sokat bukott)És 2,5 koráig szoptattam.Most a kicsivel 4 hósan kezdtem(5,5 hós)és még mindig szopik,de még étkezést nem váltottunk ki és csak gyümiket kap.:)
2010. nov. 26. 14:57
 13/38 anonim ***** válasza:
62%

Nekem meg van egy majdnem 11 éves fiam, akinek 3 hónaposan adtam már ilyeneket és ekcémás:-(((((

Ráadásul 21 hónapig szopott, tök felsleges volt elkezdeni.

Egy 3 hós babának anyatejen/tápszeren kívül semmi szüksége mésra!!

A másodiknál kivártam a 6 hónapos, még mindig szopik 20 hós.

2010. nov. 26. 15:00
 14/38 anonim ***** válasza:
47%

Gondolom, pl a cigit is ugyanilyen egészségesnek tartod, hiszen körülötted senkinek nem lett tőle tüdőrákja... Örülj, hogy a te 7 éves lányod szerencsés és nem hajlamos az allergiára (bár még felnőttkorában is előjöhet, ne lélegezz fel ilyen hamar), de nem kellene olyat tanácsolni, ami másnak akár gondot is okozhat.

[link]

Hat hónapos kor elõtt a csecsemõ emésztõrendszere még éretlen az anyatejen kívül egyéb táplálék feldolgozására. A tápszeres kiegészítés, a mesterséges táplálásra való átállás és a szilárd táplálék korai bevezetése következtében gyakrabban alakulnak ki felsõlégúti megbetegedések, középfülgyulladás, hasmenés, húgyúti fertõzések, ekcéma, asztma, allergia. Az allergiára hajlamos családokban az anyatejes baba érzékennyé válhat a tehéntejfehérjére, ha az újszülöttosztályon az elsõ három nap során akár egyetlen üveg tápszert is kapott (véletlen, szükségtelen vagy szándékos kiegészítés során).

2010. nov. 26. 15:00
 15/38 anonim ***** válasza:
54%

Ezeka modern anyukák.Régen érdekes 6 hetesen kezdték a hozzátáplálást.A környezetembe senki sem allergiás,ekcémás stb.Pfff

Anyukám 3 gyereket nevelt fel így és semmi bajunk.A hajlam a fontos és az a hozzátáplálás nélkül is megvan és ki is alakul.Na de mindegy ide csak modern anyukák járnek,szóval itt felesleges válaszolni,kérdezni,mert könyvből nevelik a gyerekeket,akiket búra alatt nevelnek és sok nyápic gyerek lesz belőlük.:)Ezért van ennyi nyálas gyerek.Lehet lepontozni.:):)Nem nagyon érdekel:)

2010. nov. 26. 15:05
 16/38 anonim ***** válasza:
59%

A 6 hetes hozzátáplálhoz annyit, hogy az egyik hugom (ikrek, ő volt kisebb) lisztérzékeny lett, 6 hetesen kedzte őket anyukám krumpli-répával etetni.

Akkor nem volt ennyiféle tápszer, ami volt az meg nem bírták.

2010. nov. 26. 15:10
 17/38 anonim ***** válasza:
84%
Azért ne hasonlítsuk össze a 30 évvel ezelőtti hozzátáplálást a maival. Anno nem voltak tele az élelmiszerek ennyi mesterséges sz@rral mint mostanában. Egy kisbabának, főleg egy 3 hónaposnak a legjobb az anyatej, és ha az nincs,akkor a rá legjobban hasonlító tápszer. Nem a banán meg a narancs.
2010. nov. 26. 15:17
 18/38 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!a gyerekorvos azt mondta 3 honapos kortol adhatok zoldseget gyumolcsot krumpli puret csak ne tejjel csinaljam de elso gyerek es tapasztalt anyuka tanacsara volt szuksegem
2010. nov. 26. 15:36
 19/38 anonim ***** válasza:
48%

Hallgass a gyerekorvosodra és az édesanyádra. Az, hogy 30 éve mi volt az egy dolog, mi is felnőttünk azzal a módszerrel és a mai gyerekek is fel tudnak nőni, ennyi. Egyébként almalével kezdheted. Az én gyerekorvosom aki 60- és a halál között van,(bocsi) szóval már 4 hós kortól ajánlotta a narancslét. Ha van tejed, ha nincs nem teszel rosszat a gyerkőcnek. Újabb 30 év múlva a mai módi lesz a butaság. Még egyszer mondom, mi is felnőttünk, még a kockafejűnek mondott anyukák is!!!

Az ekcémás gyermekről annyit, nem a hozzátáplálás miatt lett olyan, a legtöbb gyerek a kötelező oltások miatt lesz ekcémás. Érdemes egy homeopata gyerekorvossal beszélni erről. De ez egy újabb téma. Mindenkinek jó babázást!

2010. nov. 26. 15:51
 20/38 anonim ***** válasza:
22%
Tudod, mit? Csinálj MINDENT PONTOSAN ÚGY, mint 30 éve. ne csak a hozzátáplálást, hanem MINDENT
2010. nov. 26. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!