Én baltázok el valamit? Szomorú vagyok.
Nem biztos hogy a férjnek csak nyűg a ygerek.Inkább az lehet hogy úgy érzi a gyerek "tehet" arról hogy nem foglalkozik vele a felesége.
Tudjátok a pasiknak is van ám lelkivilága
Ne pánikolj!
Az én férjem is folyamatosban dolgozik, nálunk is vannak eféle problémák. A miénk csak két hós. két dologra van szükség:
türelem, szeretet
csábítsd átt egy másik helyiségbe ha alszik a gyerek. Mi egyszobásban vagyunk, de van fürdő ,konyha...
Hess, hess rossz gondolatok!
Dehogy vagytok nyűg! Ezt felejtsd el! Csak most ilyen időszakot éltek, a legjobb családban is előfordul. Próbálj meg leülni vele és átbeszélni a dolgokat. Hogy szerinted ez a kapcsolat nem jó irányba halad, és ennek így nem lesz jó vége. Mondja el, hogy min változtass, de ő is változtasson a dolgokon. Pl. besegíthet a házimunkába, és akkor nem minden rád szakad. Pl. a pasik is tudnak porszívózni, mosogatni... Ketten akartátok a babát, ketten vállaltátok, akkor vegye ki ő is a részét a gyereknevelésből.
Hogy hova menjetek egy ekkora babával? Nagyszülőkhöz, vagy csak sétálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!