Melyik popsikrém hasonlít állagban és összetevőkben leginkább a Bephantenre?
Ne haragudj,nem akartam megbántani senkit!
Aranyosak vagytok,hogy írtatok.Azért keresem azt ami összetevőiben is hasonlít,mert a 9 hetes fiamnak nagyon érzékeny bőre van,és 4 hétig volt piros a popsija.Ezalatt az idő alatt sokféle krémet próbáltunk és semmi nem segített.A Bephantennel kentem egy napig és egy éjszakát,másnapra gyönyörűen eltüntek a kiütések,harmadnapra a pír is.Szóval nekünk nagyon bevállt,de az a pici tubus kb. egy hétig elég,és majdnem ezer forint.
Azért kipróbálom ezt is,hátha jó lesz.
Amiket próbáltunk:Ungeuntum Infantum,Otki,Phlogosan+Sudocrem(gyógyszerész javasolta),Canesten+Sudocream,Neogranormon és végül a fent említett.Közben átálltunk a Liberóról a Pampersre és nem használok popsitörlőt,csak babaolajos vattát.Most nagyon szép a popója.
Ne haragudj, hogy konkrétan nem tudok válaszolni, de nincs esezleg egészségpénztáratok, Csak mert mi is "kénytelenk" voltunk bepanthent használni(még a gyóygszertári sem volt jó), és mi arra vettük a nagy tubusosat.
Még egyszer bocs az off-ért.
Az a pici tubus 30g-os? Úgy tényleg drága.
A 100g-os csak 2000Ft, és ugye 3x annyi van benne.
De nem kened túl vastagon? Én 100g-os Gabi popsikenőcsöt használok már több hete, és még mindig bőven van benne! Pedig bőven van pelenka csere egy nap. Elég vékonyan kenni a popsikrémet!
(Bocsi, nem kioktatni akarlak, csak néha a kevesebb több...)
Első vagyok. Ne haragudj, kedves kérdező, hogy így lerohantalak, nem tudtam, hogy ilyen problémákkal néztek szembe.
Megnéztem, nekünk az Infantum van, amit még újszülöttként kapott és az OTKI. Egyik sem jó már, csak a kék csíkos gyulladáscsökkentő. Ma vettem két tubussal a patikában, 960 Ft volt összesen, de mondta a nőci, hogy ha felíratom, akkor csak a fele!!!
Kedves első!Nincs semmi baj!
Kedves többiek!Egészségpénztárunk nincs,de valószínüleg igazatok van,és tényleg túl vastagon kentem.
Tegnap voltunk dr.néninél,elmeséltem neki a tortúránkat,és képzeljétek ő is a kék csíkosat írta fel.Akkor vettem csak észre,amikor megvettük,hogy ez u.a. amiről itt beszéltünk:).
De jó! :)
Remélem, használni fog! Megírod majd, hogy használ-e?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!