Cumisüveg-elfogadási probléma, mit lehet ilyenkor tenni?
Nekem az egyik védőnő mesélte, hogy hasonló problémával elvitték dévényes gyógytornászhoz a babát aki megmasszírozta az arcát és ott nyomban tudott szopni egy jó nagyot. Ha van még tejed akkor azt még fel lehet fejleszteni. Vagy létezik a szoptanít nevű készülék ami lényegében olyan, hogy ahogy szopik a baba mellette egy pici csövön lehet adagolni a tápszert is akár. Így serkented a tejtermélést és kaja is jut neki elég.
És elsősorban én ia a szoptatási tanácsadót javaslom, ők szükség esetén meg is nézik élőben mi a gond, nem csak elmondás alapján segítenek.
Csak az előzőeket tudom "ismételni", a szoptanit jutott eszembe rögtön és a La Leche Liga szoptatási tanácsadói.
Itt találod őket. Schneiderné Diószegi Esztert és MArtinovichnét személyesen is tudom ajánlani.
Mivel már szoptattál, tudod milyen jó is az babának-mamának, szerintem is van remény, keresd fel valamelyiküket mihamarabb. Adott körzeten belül házhoz is mennek. (Persze ha vidéki vagy, ez nehezebb, de nem csak Budapesten vannak csoportok...)
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!
Szia! Sajnos ismerős a dolog.
A lányom is nehezen tanulta meg a szopizást, volt, hogy 10 percig kínlódtunk, mire normálisan bekapta, és szívta. Aztán rá pár percre el is aludt...
Idővel nagyon szépen megtanulta! Ne add fel!!!!
A cumisüveggel kapcsolatban annyit, hogy nekünk pl. az Avent üvegből nem tudott inni, fuldokolt, mikor a szájába dugtam. Hosszú volt a szívóka, és folyt belőle a folyadék.
Kipróbáltuk a MAM cumisüveget, azt elfogadta, mai napig azt használjuk.
Remélem, hogy megoldódik a problémátok! A szoptatást pedig ne add fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!